do you remember the riots?

hei
idag när jag åkte bussen hem å va tröttast_92 kom jag på att skolan idag va skitbra :D började hur bra som helst med MVG på fysikprovet, jag hade ju vart orolig för att jag skulle sänka mig. men ICKE! fysik is the shit 4 tjo. hihihihihi. fysiken va ganska rolig också, vi räknade ut massa arbete å lägesenergi å sånt där. soooft. sen va de håltimme! ganska tråkigt men de va OKEJ! frida hade jouren hähäh med hennes soulmate mmmmmmmmm. sen  syslöjd å tro det eller ej men den va ganska underhållande. jag å amina satt å snacka ideal hos killar å august satt säkert å lyssna HIHIHI. ne men de e najs, vi sitter alltid å snackar mer än vi arbetar. gillar't. annviol berättade för mig att hur mycket jag än anstränger mig kommer jag inte kunna få mer än G i betyg. för att jag reser för mycket .hmmmmmmmmm............... smart av henne att säga det, nu tänker jag aldrig mer anstränga mig :D MUAHAHAHA! sen kääääka vi korv å mackisar. makaronerna va vattniga. inte särskilt gott.
det va skitfint väder idag. på lunchen var vi ute med nisse å dom. de va skitnajs. solen sken å de va hyffsat varmt. linus å rickard gjorde sina akrobatkonster..... kändes verkligen vårigt :D finns bilder på lillalinus.bilddagboken.se & NeVec.bilddagboken.se
IDROTTEN VAR ROLIG IDAG! ha! trodde aldrig jag skulle säga det!!!!!! vi fick ha på oss "ögonbindlar" å sen skulle man fånga en boll å lyssna på massa shit. SKITSKOJ VA DET! jag å tim va värsta superteamet!!!!!!! vi va helt klart bäst, mycket bättre än amina å linus HEHEHE

sen va det typ slut på den roliga dagen. gjorde historia&biologiprov på elevensval. de sög. skitsvårt å för lite tid. uschaaaa.
imorgon blir det till å göra historia & svenska.
jag va ute med min hund förut. hon är bäst å jag älskar henne. soeet. hon är typ skelögd. gulligaste jag sett <3333333333333333333333333






yeah i got busted
min NYA mp3 är sönder btw
om nån vill skänka så går det bra

voff

jag ska spara mina pengar å köpa en hund :D

the worst combination of addictions

MEN FAN VA MYCKET BARN DET VAR HÄR DÅ! KAN INTE SMÅBARNEN SITTA DÄR FRAM??? säger dom när dom går på den nästan fulla bussen. DOM ÄR TVÅ ÅR YNGRE!!!!!!!!! är det så jävla mycket???? jag hatar när folk som är äldre än mig dömer folk för att man är yngre. det är jättejobbigt ju!!!!!! och hur kul är det att höra att NI SMÅBARN BORDE SITTA LÄNGST FRAM I BUSSEN!
oerhört fjantigt
till skillnad från andra rocknebyare tycker jag sjuorna är roliga. det är faktiskt jättekul att bara sitta å titta på hur dom beter sig å rör sig. å lyssna vad dom snackar om! underhållning på hög nivå ska jag säga er :D
idag har varit den stora ätar-dagen. å jag har inte ett dugg ångest :D det löser sig, jag är ju inte direkt smällfet. nästa vecka ska vi till simhallen......
vill..........inte.......... blääääääääääääääääääääääääää!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
idag hade vi biologi å de va jätteroligt. amina å jag va värsta vetenskapsmännen å kletade med banan-dna. jättekul faktiskt :D
biologiprov imorogn.... egentligen borde jag plugga at the moment. men jag va tvungen å blogga för jag har fixat en lite smårolig bild som ska upp på bilddagboken, som hänger ihop lite med bloggen.
ska bli mer aktiv på bdb föresten. jag har 89 vänner och 80 bevakare. det känns faktiskt förjävligt!!!!!!!


jag sprang lite idag. fick håll direkt. SA JU ATT DE VA ÄTARDAGEN. jag har ätit jättemycket hihihi.
föresten så är jag glad idag. känns som om jag inte bryr mig om allt det jobbiga längre. har liksom accepterat det. å det, mina vänner, känns jävligt bra
;)


i'm high on you
and on drugs

tired in the morning tired in the evening

hejhejhallå liksom
jag sitter å äter godis ._. JAG ÄTER JU INTE GODIS jävla fetto
äh :D godis är gott ^^ muahaha.
dagen BLEV cp!!!!!!! matteprovet var det svåraste jag nånsin gjort. kommer sänka mig till G ångHEEEEEEEEST
ångrade nästan att jag valt natur...... matte 24/7 (typ) å jag e sämst :) äh. biologin var rolig å intressant idag. jag är nördigast ever men så äre :):):):)
här hemma äre värsta KAOS. vi ska göra om hallen (+ typ alla andra rum) å byta fönster å tapetsera osv osv osv å pappa är nervsjuk som fan å mamma blir irriterad ._. hihihihihihihihi krejsi as hell

snart ska jag se mando diao
kommer dö av gustafs snygghet
hihihihihihih

nu ska jag återgå till pluggandet!
onsdag; hemkunskapläxa
torsdag; biologiprov, historiaförhör (skriftligt), engelskaförhör (skriftligt)
fredag; historiaförhör, NATIONELLT PROV I SVENSKA (uppsatsen)
tyck synd om mig dåååååååååå

PUSShej

n3rd

klockan är tjugo i sju å här sitter jag som den största jag-kan-inte-leva-utan-datan-tjejen nånsin. förjävligt haha :D
känns som att det kommer bli en dålig dag i skolan. har MATTEPROV, å dom har tillåmed förlängt lektionen :( låter ju som ett lätt prov, huh?
men jag är lika glad för det!!!!!!!!!!!!!!!!
happy happy in the morgning osv
:D

The story of my life, well let's just say it's a fork and a knife
there is one thing on my mind, one thing all the time, I got to fill my mouth
got no favorite meal, I say every meal is clean if it fills me up for real
my belly's big and it's just a start, my appetite is my heart
and when I had enough I just through up and laugh.
Millencolin - the story of my life
helt klart än av de bästa låttexterna :D
12e april!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

._.

varför blir det såhär varenda jävla gång?
dumma dumma kajsa
jag reagerar alltid på samma sätt

kanske är jag kär i dig

HEHE idag har vart en ganska bra dag faktiskt! :):):):)
på gympan körde vi nån sorts KRAMDATTEN å alla vet väl om att de e mysigt å kramas, eller hur? :D kanske inte med svettiga femtonåringar, men grejjen va ju att de va UPPVÄRMNING så ingen va ett dugg svettig! WOHO KRAMKALAS typ! resten av gympan sög stenhårt, vi körde FLASKAN! under en period på fem minuter fick jag EN BOLL i huvudet, EN BOLL på halsen och EN BOLL i magen! hemskt!
på musiken lyssnade vi bara på cornelis. han är typ bäst. seriöst. tror inte det finns nått annat som påminner så mycket om sommarlov som cornelis! inte för mig iallafall :) GABBE lurade mig att han skulle på millencolin med sin farsa å jag gick på det så jävla hårt HAHA xD bläääääblääääääää!
efter skolan åkte jag HELT ENSAM till specsavers å fixade min brillor! dom är fortfarande förstora.... bara lite mindre förstora liksom HEHE. köpte ny mp3 med najsnajsnajs. typ likadan som förra fast lite sämre xD men äh det duger liksom. snubben i kassan va jättekonstig :( han typ skakade å va jättenervös å fick knappt ner mp3n å kvittot i påsen. sen sa han HA EN BRA DAG å de va första gången jag hör nån sån männska säga det hahahah.
det är kallt ute. jag hatar't. det har ju iofs vart sol idag. sol är bra. förra våren = sol + glass + musik utanför nova å umgås med världens bästa klass <33333333333
nuförtiden har jag inte världens bästa klass, men jag ser fram emot våren iallafall :D

NU SKA JAG GE ER ETT TIPS :)
världens bästa evelina har världens bästa blogg, läs den!
http://evsthemonkey.blogg.se

markus krunegård kommer till hultan
han e mysig (tror jag)
jävligt bra iaf!


kanske är jag kär i dig
?

a kiss is just a kiss

nu är jag hemma. kanske skulle ta å skriva om vad som hände igår? mestadels av tiden hade jag ju skitkul :D
träffade amina, frida & johanna i stan, amina käkade. sen ringde albin å sa att BUSSCHAFFISEN SÄGER ATT BUSSEN GÅR OM TVÅ SEKUNDER!!!!!!
då var vi andra vid ica på BARONEN. herrejävlar va vi sprang!!!!! men självklart så lurade dom oss. hiihihihih ganska kul faktiskt. inte för oss DOCK. alla fyra satt å va superduperanfådda på bussen till anton. men de va liksom ok.
kom hem till anton å spelade en massa. GUITAR HERO!!!!!!! jävlar vilket team vi va! jag amina frida johanna. yeyeyeye vi hade en knapp var (H) sen käkade vi ådeeeeeee. kollade på saw 4 men jag fattade inte särskilt mkt...
sen blev det som det blev å jag har jtätedåligt samvete. jag skulle så inte orkat med mig om jag va nån av dom andra. förlåt. på riktigt. jag är hemsk.
självklart blidde det lite slagsmål på kvällen sen hähähäh det gillar vi ju iallafall. då var jag glad igen. tror jag har ett blåmärke på benet BTW för nekrophilipjävlen slog mig jättejättehårt innan vi skulle sova. jag grät nästan hihi.

image114
om ni hittar nån som är bättre än mig på guitar hero kan ni ju säga till ok
hehehehehhee

image115
såhär såg det ut i morse
inte coolt



SLUTSATS; jag har världens bästa kompisar


hejehejehejehejehejehejeeeeeeeeeeeeee

e du cp eller
aaa ok
mina kläder är blöta. fatta jobbigHETEN AAAAAAAAAAAAAAAAAAAURGHRGHRGHRGH
dom hinner inte torka heller jävla skitfan
jag skulle tvätta mina linnen + koftan men då helt plötsligt blev allt ROSA
ROOOOOOOOOOOOOOOOSA
jag hade två vita linnen å en svart kofta å linnena blev rosa
de funkar liksom inte :(
snart ska jag hem iaf
då ska jag jogga INTE
aldrig mer
jag ska ätasovaätasovaätasova
åså måste jag plugga till jävla skitmartteprovet som e på tisdag å jag kan ingenting
mmmmm mitt liv är underbart

._.

image113
jag ba va



I am a waste of time if you ask me, if you ask me I'll tell you to be
Be gentle to yourself go find someone else, be kind to yourself go find someone else
Sure I will hate myself when you find out that someone else is better than me and the hell I made you live
I've got my moments, I've got my moments,
I've got my moments when I'm less sober

LAAKSO


lucy in the sky with diamonds

HEJJJJJJ
nuförtiden ahr jag glasögon å ser jättenördig ut, men jag gillar't  :D ni också förhoppningsvis hehehe.
imorse var fan den värsta morgonen jag vart med om :O ville bara döööööööööööö! drutten av jobbigare än vanligt (då jävlar e man jobbig ok) åde blåste asmkt ute å pappa pratar så jävla högt i telefon å jag kunde inte sova på höger sida för jävla skitörat!!!!!!!!! vaknade hela tiden ::(:(:(:(:(:( det va hemskt i tell you.
idag fick vi med oss ronja in till stan! det är inte lätt kan jag säga er. pappa skjutsade in oss till biblan, hon lånade böcker å jag satt å läste sonic :) sen kom morsan å vi stack till GIRAFFEN. morsan lämnade in min mp3 på siba så jag fick presentkort (häähähäh najs) medans jag fixade brillorna på specsavers!!!!! hon tanten som hjälpte mig va läskig :( eller typ okunnig eller vad man ska kalla det... sen gick vi till maxi å köpte läsk å massa feta saker ^^
hälsade på mormor på vägen hem å sen köpte vi MAT <3  kebab fick det blir. muuuuuuummmma!

drutten är knäpp
jag tror han dör snart :( känns dumt å säga att det ska bli skönt, men jag kommer ju inte direkt sakna hans jamande. om han kunde va tyst skulle jag älsk honom ännu mer huiihih

millencolin kommer till siesta

om dom inte kommer till hultsfred blir jag ledsen, ok?


image112


jag lånade navid modiri och gudarna - dags för slagsmål på biblan
bara för att liksom
det är typ världens bästa skiva
<33333333

hardcore as hell

image111




vad säger ni om det då?
hehehehe

just easy as ABC

HEJ
idag har vart bäst. serriiiii glad hela tiden
cf
HEHEHE
iaf. började med att DRUTTENjäveln väckte mig typ åtta. grät nästan. det va hemskt. som tur va somnade jag om. vaknade NIO av mitt larm jag hade ställt, för RASSLE SKULLE JU HA BANDSLÄPP :D
det blev justice
DO THE D.A.N.C.E likzom. jag ska dansa röven av mig
precis som alla andra men iaf :D GUTTTTT... iadg åt jag frulle.... citronyoggiiii. asgod. min nya favvis heheh.
sen efter x antal timmar kom antons pappa (och anton å alice ofc) hit å hämtaaaa mig. PA typ hatar mig men de e lugnt för jag cfar honom yeye. hämtade upp phulips å så blidde det ikea :D mycket trevligt. vi provsatt soffor/fåtöljer å spelade DS. totalt äg! sen åt vi pizza å drack äcklig läs åsen höll vi på å missa bussen men eftersom vi är så vältränade så SPRANG vi!!!!!! å vet ni vad?
vi hann med. ((: lyssnade på smk å bussen. sen köpte anyton PLUGG osvvvvvv. åkte hem till nekrophilip å käka korv å kollade på juno :):):):):) trevligt som fan.
sen fritidsgården å kollade på YOU GOT SERVED. den va skitdålig. ungen dog...?????
HE GOT SERVED!!!!!!!!!!!!!!! hihihihi nej nej jag e lite dum hähähähä.
sen spelade vi fotboll utanför nova! jag va bäst
cf
nu är jag hemma. kände att jag skulle skriva ner allt så fort som möjligt innan jag glömmer bort det.
anton sa att jag ser manlig ut
CF





puss?????????
längtar tills loerdag tja

TWIGGY

hej hej hej
jag har klippt mig å e nöjd!
träffade amina å vi käka frulle (iaf jag hehe) på café dream :D asmysigt va det yeyeyeyeah

fatta nervositeten när jag satt å vänta (45 minuter) på min tid hos frissan! höll helt serri på å börja lipa xD va jättejätterädd verkligen!

efter va jag inte särskilt nöjd för hon hade stylat det JÄTTEFULT så då gick jag till glitter å köpte solbrillor.
bara för jag tyckte synd om mig själv.
impulsshoppa <333
dom är snygga iaf! stora å jättekonstiga :D
mmmmmmmmmmm
sen satt jag på biblan å va ensammast ever å sen åkte jag HEM
ronja hatar mitt hår
jag hatar ronja
hehehehee nee okej då kanske inte


imorgon ska jag först UMGÅS med philip å anton sen blir det filmkväll i fritidsgården
jag har itne vart med dom på jättelänge :(
vi ska spela
vi är bäst
jag saknar oss


heido


image110
hej pojken

klippt

image108image109


säg vad du tycker nu

morgonpiggAST

klockan är halv nio..... å jag är UPPE. jag är inte normal. men okej jag har inte vaknat av mig själv. fick ställa klockan eftersom bussjäveln in till stan går tio över tio.
idag ska jag klippa mig.
hade sån ångest igår att jag bara ville lägga mig på golvet å dö (typ). hatar att jag är så utseendefixerad :(:(:(:(:(:(
men grejjen är ju att de bara gäller mig själv, jag bryr mig inte ett dugg om hur mina polare ser ut, FAKTISKT. men jag måste va snygg jämt jämt jämt. åde går inte. aldrig. blä </3
MEN IAF så har jag kommit på en plan! tror jag vet hur jag ska rädda mitt hår :D
HAPPYYY



ni borde prova en sak. ät ingenting på tyyyyp... 17 timmar eller nått sånt.
SEN dricker ni kaffe eller äter en chokladbit!!!!!!!! :D:D:D:D:D:DD:D:D:D
ungefär sån blir man då ^^ sitter å dricker kaffe nu å herrejävlar vilken koffeinkick man får :) man känner det när man inte käkat.
hihi på syslöjden för ett antal månader sen sa jag till annviol att jag ville ha vatten å smög ut. gick å köpte kaffe å kom tillbaka jättepigg xD inte-äta is the shit
fun fun fun

ska fika med amina mmmmmmmm fika


image106
beslutsångHEEEEEEEEEST
de blidde den gröna
koftor äre bästa som finns ju HEHE


hihihihihihihihihihihih liten bild på posarN
vågar inte ha den stor
don't take this serious

:) / :(

jag känner mig duktig när jag är hungrig
jag är ganska konstig HEHE
segdag idag faktiskt. bara vart hemma, som vanligt alltså. men imorgon bryter jag mönstret å tar mig in till stan!!
ooo vilken rebell man är :D hehu
gjort lite skolarbete idag, bla redovisningen om storsjöyran. de blir asbra.
vart ute med hundarna också, dom är mysiga.

festivalos in my heart
satt å kollade efter rasslefolk igår å hittade en HEMSIDA med massamassa bilder! hittade FYRA stycken på mig!!!!!!! HAHAHAHA de va sjukt, blev lite rädd.
http://benjick.se/emmaboda
kul kul

jag är hungrig
DUKTIG
bäst på å inttala mig saker som inte stämmer
yeah
klipptid imorn
hm?




image105


Jack Peñate

JACK PEÑATE!!!!!!!!!!
har ni höt något av honom??? han är skitbra :D verkligen jättejättebra! såg honom första gången på MTV PHASER (rip) i typ november eller nått, då vare denna videon;


nu har jag såklart hört många fler låtar, å dom är jävligt bra kan jag säga. bäst tycker jag nog att RUN FOR YOUR LIFE och HAVE I BEEN A FOOL är. :):):):):):):):)





kolla på videosarna.
det tar inte lång tid och det är helt klart värt det :D
kände att jag behövde ge er stackars männskor ett musiktips.
min musiksmak är bäst tack jag vet

hheee

image104



sexxxiiiigirl

HEHEHEHEHE

jag mår bra igen
tänkte bara att ni skulle få veta, jag har liksom itne tagit livet av mig eller nått sånt.
vet ni en sak?
jag å philip ska se millencolin
i deras hemstad
IHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHI
tror ingen förstår grejjen med det här
m-i-l-l-e-n-c-o-l-i-n
världens bästa band. dom är nästan som gudar för mig
nästan
kan nog säga att jag dyrkar dom
jag mår bra igen

meningslösa måndag

skumdum<3
måndagar ÄR meningslösa
detta blogginlägget kommer bli ett klago-inlägg, så om ni är på bra humör tycker jag ni ska sluta läsa NU.
jag är JÄTTEARG! arg på allt och alla.
arg på mamma och pappa för att dom är så irriterande
arg på den här jävla skitdatan för den är slöast någonsin
arg på skitkommunen för jag är FÖR UNG FÖR SOMMARJOBB
arg på rockparty för att JAG ÄR INTE RIK OK
arg på min skitskola för avslutningen är den 12e eller nått sånt
arg på.........allt
argargargargargargARG
låg å lyssna på kristian anttila <3 men sen kom jag på att JUSSTE FAN HAN KNULLAR RUNT MED TYP 16ÅRINGAR PÅ FESTIVALER
så då blev jag arg på den gubbjäveln också
arg på alla som redan har sommarjobb
arg på alla som får allt dom pekar på
avundsjuk? SJÄLVKLART
och arg


nu ska jag lyssna på punk
för det ska man ju när man är arg -_-
ideal<3


idag har jag sprungit
innan jag åt frukost
men det spelar ingen roll för jag blir inte ett dugg smalare
mitt liv är sämst

two for one

två bloggar på en å samma dag, det är inte illa!
har nästan blivit tvingad, så det är lite därför faktiskt hihiihihih
idag har jag ätit en jävla massa mat :(:(:(:(:(:( bestämde igår med evelinus att jag skulle sluta äta så jävla mycket men nä de funkade inte. men jag har itne gett upp!
imorn ska jag minsann ut å springa igen, skulle egentligen gjort det idag ju men det blåste så förskräckligt så jag sjköt upp det tills imorgon istället.
nu har jag suttit å hållt på med napoleon dynamite filmen i typ två timmar å ÄNTLIGEN har jag lyckats bränna ut den med snygg meny å allt :):):):) nu ere säkert så att dvdn vägrar spela upp skiten
då blir jag arg
varg

:(


RUN FOR YOUR LIFE!



fan
trore blev fel med filmen
nu ska jag gå å ta livet av mig
tja

söndag????

det känns som tisdag!!!!!! har ingen aning om varför, det bara är så.
lasse gick inte vidare i melodifestivalen :(
björn var inte särskilt rolig :(
melodifestivalen är SÄMST!!!!!!!!

satt å grejjade med layouten till denna bloggen seeeeeeent sent igårkväll. ni som har firefox kan nog inte se det tyvärr.... internet explorer är alltid snabbare näre gäller detdär. hehu.
jag tycker det blev fint iaf, inte riktigt som jag tänkt mig men jag var för trött för att fortsätta haha

IDAG kommer farmor, farfar och mormor hit å ska kääääka! trevligt trevligt. ska försöka tjäna ännu mer pengar utav pappa.

måste
köpa
nya
grejjer
:(:(:(:(:(:(:(:(
om det är någon som har lust att skänka lite pengar till mig så tackar jag inte direkt NEJ hehehehehe

HJÄLP!
hur bränner man ut .vob filer?
jag är sämst men hjälp mig då :(


i lost my head when i found my heart


image98
ikväll är det melodifestivalen med världens finaste lasse :D båda är fulast ever på bilden men det struntar vi i :)
björn gustafsson också!!!! mmmmm, värt å kolla bara för å få se dom två fakiskt

idag vaknade jag klockan nio! herrejävlar vad morgonpigg jag kände mig. tror det är druttens förtjänst att jag vaknar så tidigt, han sover alltid i min säng nuförtiden. helst ska han sova vid kudden, på kudden eller precis brevid mig. åde gör ju att man vaknar ganska lättt :)
idag har jag knappt gjort nånting, jävla skitlov. kommer antagligen vara så resten av lovet;
vaknar
äter :(
städar/pluggar
har ångest
sitter vid datan
äter ännu mer
underbart, eller huuuuur! idag har jag iallafall tjänat 40 kronor! ha! dammsög å torka golvet. helt klart värt det!
om ungefäääär 2½ vecka ska jag till göteborg å se MANDO DIAO :D har ett extremt shoppingsug också, men vi får se hure blir :( måste ju spara om jag ska ha råd med el festivalo hultsfredo HAHA


vill ha mina glasögon
nu
å ny frilla
mmmmmmmmmmmmmmm

studiedag

image96image97

photoshop
jag är dålig men de e kul, ok?
idag har jag varit bäst i hela världen å sprungit!
nytt rekord!!!!!!!!!!!!
inte sprungit på prick två veckor, men ändå klarade jag av att springa längre än nånsin. det känns bra ;D
jag har vart jätteflitig idag, kan knappt tro det själv!!!!!!!!!! gick upp klockan HALV TIO, åt FRUKOST (länge sen), kollade på en ganska bra film, städade mitt rum (nu är det kliniskt rent, igen), sprang!!!!!!!!! när jag kom hem va jag död. serriiiii jag låg på golvet...... mamma skrattade åt mig. det skulle jag också gjort. men precis då vare inte särskilt kul xD

nu lyssnar jag på laakso. laakso är NÄSTAN bäst. först kommer millencolin, sen mando diao & navid modiri & gudarna. laakso kan få komma på fjärde plats ^^
speciellt mother am I good looking. det är en av dom bästa skivorna nånsin :):):):):)

You said that bananas could make us high
Saved them in your locker till they got dry
Remember how cool we felt?
Behind the corner smoking cigarettes.
mmmmmmmmmm norrköping-laakso

happy(?) valentine

idag va vår utklädd till hiphopare. att vara en hiphopare måste vara det fulaste som finns, men vår klass var faktiskt snygg haha.
dagen flöt på ganska bra! tycker inte om idén med alla hjärtans dag bara. varför kan man itne kramas alla dagar, hela året? inte för att jag fått särskilt många kramar, men iallafall.......

när jag kom hem åt jag upp nästan allt godis jag hade, mådde jätte illa, la mig på soffan å somnade. sov i ungefär 2½ timme ^^ sova <3



jag har ont i benen!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tröningsverk fast jag itne tränat på ungefär 1½ vecka!!!!!!!!!!
det är ju dumt :(
jag har blitt tjock



image95

utan att komma åt

jag vill sova

jag är tjockast

imorgon ska jag va hiphopare

mitt liv suger haha

you really got me

mhm
jaha
nu då?
du kan ju skita pårej.
don't ever set me free, i always wanna be by your side.
idag va vi å kollade på en teater på lars kagg. skuld och oskuld hette den. den handlade om en kille som hade haft sex med två tjejer på samma fest å han kommer inte ihåg nånting för han knarka å nu hade han fått nån könssjukdom. rätt åt honom tycker jag. den var inte överdrivet bra. det var med en blink 182 låt som jag har glömt varen heter. blink 182 är bra, det hade jag glömt bort.
efter skolan åkte jag till specsavers å beställde glasögon å linser. sen ska jag va übersnygg å nördig. man kan ju drömma, eller hur? nördig klarar sig självt,


hultsfred har haft bansläpp!!!! det ser bra ut.
vår klass ska klä ut sig till hiphoppare på torsdag. äckligaste temat jag har hört talas om. tro inte att jag HATAR allt som har med hiphop å göra, endel musik är mycket bra, men stilen & kulturen??????????!!!!!!!!??????
kom inte å säg att den e bra/cool/snygg/rättvis osv. för det är den inte.




die die die die die die die die die die die die



what is love?

baby don't hurt me!
don't hurt me, no more!!
björn gustafsson är min idol

Vad är kärlek?
När det bubblar i kroppen som en kolsyrad dricka
När du fnissar som en liten flicka
När man känner nåt som man "Cant deni"
"When the eagles fly over mountin high"
När all oro är som bortblåst och försvunnen
När Simba återvänder i Lejonkungen
När man bara dra replik för att slippa krångla
Min pappa är rik, vill du hångla?
Om man spärrar upp sina ögon och tittar bak med huvudet ut
Då ser man galen ut
Det har egentligen inte hit att höra
Det är bara en grej man kan göra
När jag dansat med Elin, en sommarnatt lång
Och vi satt på en parkbänk, jag var kär hon drack rom
När Elin sa att jag har den vackraste som finns
Såg in i mina ögon och kräktes på mina jeans
Våga styr som en kapten, våga fall som ett löv
Våga chansa och se hur det går
Vad är fegt, vad är mod, "Whats is lööv"
"Baby dont hurt me, dont hurt me nomore"
Från en afton som doftar lite YMCA
Tack Göteborg ni är kärlek till mig!


:):):):):):)
idag har jag vart i skolan och det va ganska tråkigt. va inte med på gympan åde va ju najs iallafall.
har också bestämt att jag ska gå på hultsfredfestivalen. men min älskade evelina :D + sova i fridas farmor&farfars trädgård ibland. typ en natt? hihi de blir asnajs! satt å va skitpeppade på bandsläppet dom skulle ha idag vid 10.00, sen när vi kollade rockparty.se (på spanskalektionen hehehhe) så stod det att dom skjutit upp det en dag!!!!!! jävla rockparty.
peppad iaf



puss


soendag

idag vaknade jag av att mamma skickade ett sms till min mobil. hennes sms är ganska roliga..... inte roliga som vitsiga, utan roliga som konstiga. inga punkter, kommatecken eller utrops/frågetecken. en enda lång mening.
skitkul tycker jag :D hon skickar sms till mig jätteofta nuförtiden. jag har ju gratis sms ådå tyckte hon att jag ska skicka en massa till henne så att hon lär sig, för hon tycker tydligen att det är jättesvårt att skriva/skicka sms till folk.
hm.
ronja och jag har vart ute med hundarna också. det var trevligt faktiskt! biffen är i helsingborg med pappa så det var bara tjejer hehehhe.
sen tittade jag på forrest gump. jag hade aldrig sett den. den var inte alls lika bra som alla säger. jag grät inte ens.....

igår blev det melodifestivalen ÄVEN fast jag skrev en krönika om hur mycket jag HATAR MELODIFESTIVALEN!!!!!!!!!!!!!!!
det var uruselt. BLÄ! fanns en kille som va lite smågullig, men de va bara för att han va så smal. hihi.
det enda som va kul var björn gustafssons PAUSUNDERHÅLLNING! helt jävla underbart, värt att lida i typ två timmar för den där 5minutarN alltså :D
nästa vecka är lasse lindh med så då ska jag faktiskt kolla bara för det :)

laakso är bra
puss

image94

juno again



hihihiihihi
idag är jag hemma å ska egentligen ha filkmkväll men filmen blir aldrig klar
jag har bakat å lyssnat på mina skivor jag lånade på biblioteket igår
the kife, kings of convenience och the kinks
bra skit

jag vill på peace and love å snart ska jag se mando diao
HEJDÅ

days days days

29 dagar, mando diao @ lisebergshallen
64 dagar, Millencolin i örebro!
76 dagar, kreta
127 dagar, wtai!
174 dagar, rassle


inte alls peppad, nej nej nej.
hihihihihihihihihihi


imorgon tror jag att jag ska gå till skolan,
men det är inte säkert.
fast det känns föööör dåligt att va hemma en hel vecka. man känner sig ganska misslyckad haha

jag har konstiga utslag på händerna



do you remember fazils friend?

onsdag

heeeeiiiiiii
idag har jag läst ut harry potter och dödsrelikerna! jättebra bok :D även om slutet va ganska dåligt.... men annars varen ÜBERSPÄNNANDE!
muahaha
imorgon äre torsdag = nationellt prov = jag funderar på att gå till skolan.
kanske åka hem sen på dagen
får se hure blir med det där. om jag mår förjävligt imorgon så stannar jag ju hemma. fast nu har jag inget å göra här hemma....ensam..... utan min braiga bok.
ikväll äre filmkrönikan (om fyra minuter) = navid å då ska jag kolla....
håhåjaja detta blev en kort blogg!

IALLAFALL så fixade philip tågbiljetterna idag! till örebro!!!!!!
I AM SO HAPPY
längtar som en liten griiiis :(
längst fram....bullion...mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm



filmkrönikan nu
TJA

Juno

best movie ever

image93

har inte bloggat på x antal dagar, å de känns faktiskt ganska bra!
har varit hemma och dött mer å mer för varje dag. det började i lördags hemma hos danny & hans familj. jag frös medans alla andra svettades. fick låna lottas stora tröja, den va varm<3 sen när jag kom hem på kvällen efter en mycket god middag så mådde jag förjävligt. gick runt med tights + jeans, 4 tröjor, två halsdukar och en filt. trots alla kläderna frös jag jättemycket. skulle försöka sova på kvällen men det gick ju inte, som ni kanske förstår.
vaknade på söndagen och mådde lite bättre, åkte och kollade när Linda döptes, hon ska ju konfimeras förstår ni. dopet gick ganska bra, fick en hostattack å vägrade läsa bönerna. prästen tittade lite snett på mig tror jag. förhoppningsvis inte. sen åkte vi hem till deras hus å åt SMÖRGÅSTÅRTA <3333 just då mådde jag faktiskt bra, bortsett från huvudvärken. sen fikade vi åsen åkte vi hem. DÅ började jag frysa som en jävla galning igen. hämtade madrassen jag sovit på i mitt rum och la den framför brasan (spisen, keddyn whatever). där låg jag i ett antal timmar med en massa kläder på mig å frös som fan :( sen tvingade mamma mig att äta lite, kollade lite på tv sen gick jag å la mig. då började jag helt plötsligt att svettas! tog tempen å hade 39.4................................
imorse vaknade jag vid kvart i sex av att jag FRÖS igen, gick upp å öppnade dörren å tog på mig 2 tröjor å min palestinasjal. mor min kom in i mitt rum å undrade varför jag öppnat dörren, JAG FRYYYYYSER lipade jag åså bäddade hon värsta überbra så jag frös liiiiite mindre. tog en tablett också. sen vaknade jag vid 9 av nåra konstiga drömmar + svettningar (mmm fresh) gick upp å åt lite å satte mig vid datorn. pluggade lite å pappa tvingade mig att STÄDA! hmpf.
sen kom ronja hem och då stängde jag in mig på mitt rum och kollade på juno. faaaabian vilken bra film! grät två ggr haha men jag är ju känsligast ever som ni säkert vet.
den handlar om JUNO, hon är 16 år och får reda på att hon är gravid..... pappan ären übernördiga MEN söta idrottsfjanten Bleeker.  Juno bestämmer sig för att adoptera bort barnet till det perfekta paret, Vanessa & Mark.
men allt går faktiskt inte som Juno tänkt sig.
filmen är bäst
puss på det.
och som jag sagt innan så är soundtracket det bästa soundtrack jag hört i hela mitt liv :D

:(

deprimerad, äcklig, sjuk tjej söker vän

dö :(


jag har beställt millencolinbiljett!

RSS 2.0