hejdå

jag hatar temavecka

det är ju så fint

We sure are cute for two ugly people
I don't see what anyone can see, in anyone else but you

serri

knocking on heavens door

ronja spelar gitarr, det är fint.

idag började temaveckan i skolan. det började med en övning ute, vårt lag vann för vi var ett I-land å vi kickade ass. sen hamnde vi i nya grupper och vi skulle bilda en liten familj. jag heter lisa, är tolv år och allmänt jobbig. superflickig, går på balett och ridskola, och jag ser upp till min mamma som är en slampa. bra, huh?

skulle simmat efter skolan idag ju, men jag var alldeles för trött, + att jag saknade philip. så jag hängde med frida till resurscentrum för å plugga lite matte och spanskan. matten gick verkligen åt helvete. philip klarade inte ens uppgiften! skitmatte. fick dödsångest och grät tillåmed lite. sen pluggade jag spanska istället och då blev jag klad.
åkte hem och sov på bussen. bara ronja och jag hemma nu, chillzor. jag saknar mannen dock..

ANNA



I’m real sorry Anna you never got to be
Cause your daddy moved on and he left me


jag har ändrat mig. jag gillar låten. och videon är ju hur underbar som HELST

brownie



en söndagskväll gick kajsa och blev mörkhårig
hon gillar't

ÄPPELKAKA! idag igen

min mamma har fått dille på äppelkaka.
"men äpplena blir ju för gamla...!" sure morsan. tror hon bkev lite ledsen när jag berättade hur satans god mias äppelkaka är. hon måste tänkt att hon också minsann kan baka äppelkaka. idag är det en mer "kakig" variant. lite mjuk liksom, ingen smulpaj.

helgen har spenderats med philip. förvånade? höhö. i fredags var vi här hemma och bara käkade chips och kollade på film. det var asmysigt. philip och pappa mobbade sönder mig totalt. men jag gillar dom ändå. iallafall philip. sen igår så åkte vi på zannes kalas! det bjöds på asgoda brownies och mackor, trevligt :) sen fick vi skjuts till lindsdal. vi skejtatde oerhört länge, jag philip oh max. myzzzz. både max och philip var asbra å satte massa heefftiga trix å jag bara satt å glodde av förtjusning. idag har vi hängt på stan med huliganer. läskigt :( nu saknar jag honom så som en tjock unge saknar sina pommes.

hela denna vecka är det temavecka och jag orkar verkligen inte. funderar på att skolka det mesta. men neeehhh nu ska vi inte vara sånnna.
:(
ROOKIE. jag måste dit. markus är min man. min och philips. vi delar, förstår ni.




skola skola skoola




nu ska jag till skolan. tre lektioner idag, SOFT! frida den jäveln har bara två. handiiiiii

puss

hicka

hicka suger. jag hatar hicka. jävla skithitcka.
chill dag i skolish, ganska seg men ändå OK likzom. simmade en kilometer och sen träffade jag världens finaste å vi GICK (!!!!!!!!!!) till funkabo och åkte liiiite. jag var trött och dum och jag ber om ursäkt. sen klarade jag en asfet sväng i norrliden å philip blev klad. jag med :D asnöjd!!!!!!!!!!
tog hem philips madrid-bräda till ronja idag, fick GÅ hem (1 km typ, lite mer) med två jävla tunga longboards. UUUH va självmordbenägen nästan. och jag har glömt min mobil hos philipé. illa. han ska zova här imorn i min oskäna säng. jag saknar honom

puss hejdå

dagens outfit




tröja; philip
byxor; åhlens, f.d philips
tofflor; julklapp
dålig hållning; f.d dåligt självförtroende

min dag

antagligen helt ointressant, men jag har tråkigt so here we go.
vaknade hos världens bästa philip. jag älskar att vakna hos världens bästa philip, hans säng är skönare än min. han snarkade i morse :) jag nöp honom i näsan och fnissade. han vaknade också, kolla på mig i två sekunder, log och somnade om. och började snarka igen. vi åt god frulle och sen hoppade vi på bussen mot lars kaggskolan. han hade ångest, jag fnissade. han började tio över åtta och jag tjugo i nio. jag hängde ju som ni kanske förstått på la bibla i typ 10 minutos, sen var det engelska som gällde!
lärarn var elak och superdissade mig och rut för att vi hade pratat klart. hon sa att man skulle prata hela lektionen, vi hade pratat typ en kvart. jefla shit. vi fortsatte snacka. hum. sen var det fika med philipeeeeeeeen ju :D myz. sen träffade jag min handikappade vän frida, hon är en bitch. fast vi har faktiskt jävligt kul i skolan, så är det :D
vi hade kemi! kajsa <3 kemi. förstår kemin nu, och det är ju najs. tomas är aaaaaaasbra lärare också, det är säkert därför. man förstår liksom allt han förklarar, och det är ju bra. sen hade vi då SPANISH! fast först käääka vi god sås i matsalen. kom försent till spanskan pga av detta. jävla stagg som ligger så långt bort. vi hade en lärarstudent på La Lengua och han var tevlig :) det kommer bli kul å ha honom i 2/4 veckor tror jag! seeen påvägen hem stannade vi vid kondiset och åt REABAKELSER!!!!!!!!!!!!!! mariabulle blev det! asgott första halvan, sen höll jag på å spy. och jag liksom kände hur min mage svällde upp, illa.
sen var det bara cpmatte kvar, och sen slutade vi! WIHO. var asdepp och allt sög bajs men jag klarade mig. satte mig på bussen och lyssnade på cobra chie och kom fram till att cobra charlie är så satans bra. seriöst. jag gillar konstiga killar som skriver konstiga texter. markus texter är asbra. navids är asbra. nofx's är asbra. mmmmmm.

väl hemma har jag bytt truckar&hjul på min longboard, pluggat OCH sprungit! och halleluljah, det gick asbra å jogga idag. sprang hela vägen och jag hade säkert kunna springa det dubbla. det var mörkt och jag gillart. det var liksom mysigt, blev lättare att springa. bara jag och musiken.

imorgon ska jag nog åka longboard med philip i funkizZz. jag längtar. 

bilder kanske.







keiko var så jävla mysig när jag kom hem. och så har jag fixat min longboard <33333333333 ska åka imorn tror jag PUSS PÅ DET

nu är jag glad igen

philip kom ju hem igår :D sov hos honom hihihihihi fyfan vad jag saknat den mannen alltså.

nu sitter jag på biblan och ska strax dra å ha lektion. ingen aning om vad hehehhee


pözz

jag kokar ägg

jag har en speciell relation tillatt koka ägg jag har lyckats ungefär 1,5 gång.... det ör riktigt jävla svårt.
keiko ligger i mitt knä och myser, han är varm och gosig. idag är idrott första lektionen och jag börjar vid 10 :D SWEET!


I (L) VÅRT SCHEMA

nu är ägget snart klart. vi håller tummarnaför hårdkokt, okej?



HAPPYFAcE

PHILIP KOMMER HEM IMORGON! :D vart helt exalterad hela eftermiddagen ^^
snabb och smidig dag i skolan idag! frida och jag delade på en superduperkaka, vi hade spanska och jag slapp redovisa på spanskan! mmmhmhhh perfetct :D gick ju till simhallen efter skolan. simmade 700 meter, sen kom det läskiga, muskulösa killar och började hoppa hopprep. alla som simmmade gick därifrån, och eftersom jag inte vågade vara kvar med de muskulösa männen så gick jag också. mitt mål var 1000m, men eftersom det var första gången så känns det ändå okej.efter simhallen åkte jag till IKEA med mi madre y mi hermana. vi käkade sunkig mat och köpte växter och påslakan :D:D:D ska även införskaffa en 120cm säng snarast :) I LIKE!


imorse vaknade jag kvart över fem. det var deppigt...
PHILIP KOMMER HEM IMORGON


god morgon

HEJ
inatt drömde jag att jag och philip var hemma hos anton och hans familj i hans nya hus. sen när jag vaknade var jag asglad för att philip va här. men sen blev jag ledsen istället.

hatar drömmar.

nu ska jag strax iväg till el colegio. slutar tio över tre och sen ska jag SIMMA! fett. bränna fet.. wihu  :D:D

YEAH

nu jävlar ska jag komma i form. imorgon ska jag simma. i simhallen! om det sedan är så att jag gillare så payar morsan å farsan halva årskortet :D

GÖTT KÖTT

oj...




"omg"

överätning av äppelkaka

jag och mamma bakade två OLIKA sorters äppelkaka flrut idag. min blev mycket godare, hennes blev faktiskt riktigt äcklig! muahahaha. inte pluggat något idag, edt brukar ju bli så. joggat har jag däremot gjort! det gick bättre än förra gången men det är fortfarande inte tillräckligt. mitt mål är att kunna springa 4 km utan att ta nån paus. det kommer ta ett tag haha....... men jag ska försöka börja springa några gånger i veckan nu :) min kondis har verkligen blivit PINSAMT dålig.

åkt longboard med ronja också :D hon blev superinspireraD och vill också ha en ((: nöjd.  hon var faktiskt jävlgit duktig för att aldrig ha åkt innan. mycket bättre än mig HAHA! fast det är jävligt nice, jag är inte alls lika rädd när jag står där på brädan längre. den känns liksom stadigare och säkrare :D de e naiz.

vet inte om ni märkt det, men jag har inte nämt philip en enda gång i min blogg idag. jag är på rehab. sluta-snacka-om-samma-person-24/7.  men man kan inte sluta direkt, man måste SKÄRA NER. jag saknar honom för jävla mycket. det är hemskt på riktigt. men nu är det bara två dagar kvar tills jag träffar honom! :D:D:D:D:D:D




















nu ska jag surfa vidare, lämna gärna bra bloggtips om ni orkar.
happy endings, they still don't bore me

fuck religion

propaghandi.
mmmmmmmmmmmmmmmmm om det är någon som har några låtar med dom så får ni gärna säga till! har typ 4, och alla är asbra. i like.

the west bank
the gaza strip
soon to be parkinglots for american tourists, and fascist cops


myzdag

just nu laddar jag ner 2 album av the kooks, ett av the kinks och ett av architecture in helsinki. ren jävla nostalig blir det :D idag planerar jag att inte ha tråkigt en enda sekund. eller, tråkigt kommer jag nog ha, men jag tänker iallafall inte vara lika rastlös som igår! jag ska PLUGGA bådde matte och svenska, och sen ska jag försöka ut å springa också.
whooo i'm good. blivit betydligt bätte på longboarden också, ÄNTLIGEN märker man lite förbättring. nuförtiden kan jag stå på ett ben på den! eftersom det behövs för å ta fart, så kan jag ta fart också. nu tänker ni kanske "uuh, det varkar ju skitlätt" men ne. det är svårt. jag kan det nu. jag är stolt.

You got me so I dont know what Im doin
Yeah, you really got me now
You got me so I cant sleep at night


SNYGG



min pojkvän är faktiskt ovanligt snygg.
jävligt snygg.

don't look at me like that

världens tråkigaste helg, och det är bara halvtid. usch, idag har jag knappt gjort någonting. lagade ju mat. potatisgratängen blev asgod medfans biffarna blev sunkiga. ronja gjorde god tzatziki så det va chill, faktiskt.
egentligen så borde jag plugga både matte och spanska, men plugga är inte min grej. speciellt inte på helgerna. men jag antar att jag måste börja med det nu när jag är en tvättäkta naturnörd. hmpf.

nu ska jag lyssna på nikola och gråta lite, det är ju SÅ JÄVLA synd om mig. uuuuh



babyshambles 3 albums

har jag tankat nu. puss.


såg på lost in translation nyss. den va inte bra. jag är en tönt som sitter och lipar. inte till filmen, tro inte nått sånt va

nu ska jag laga mat till hela jävla skitfamiljen. orkar verkligen inte. vill aldrig mer vara hemma en helg. aldrig.
åkte longboard ju. är aspeppad på funkabos backar <333



männen i mitt liv



jag har tråkigt
nu ska jag nog åka longboard
mmmm

hej här kommer segertåget

ingen kan väl säga att den låten INTE är party? jo, philip kan. jag saknar honom så jag kan dö. på riktigt. nu ligger han nog och sover.
<3

pappa och ronja ska strax in och köpa NY tv!!!  spennande. till mammas & pappas rum, men iallafall.
jag vill ha min kamera. den är så satans underbar. en panasonic, digitalkamera. ååååååååhhhh.'
vaknade kvart över åtta idag, btw. av katten såklart. han låg och gnagde på min hand. jag orkade inte bry mig. då anföll han mitt ansikte, det var skitläskigt. gillar honom.

idag är första helgen på länge som jag är hemma hela jävla helgen. för ungefär ett halvår sen såg varenda helg ut såhär. kan inte säga att ja gsaknar det.
philip och jag har vart tillsammans i ungefär 2 månader nu föresten, i like i like. roots va bäst.



i am surfing in PHILIPS roooooooooooom



jag hatar new york

dagen igår va väl inte så lyckad... men vi partajde md victor och robban fram till klockan ett iallafall
snackade i telefon med philip och grät lite. hatar dig <3

idag har varit en mysig dag. åt med tjejerna på zorbas, sen hängde jag och frida med några från klassen, käkade tacobuffé och chillade.

jag har en ny kärlek föresten
det är en kamera

skolan

vi har svenska nu och vi jobbar på datorerna
jag är redan klar.
 snabbast.
yeah

jag är lite rädd. jag är inte vad vid att vara rebell och blogga på lektionen hhuhuhuhuhu
aspeppad för ikväll
:D:D:D:D:D

jag har lock för öronen

och har haft det i sisådär en vecka. nej, mycket mer. sen skolan började. NEHHH men sen halsflussen iallafall!
är supertrött idag igen. orkar knappt hålla ögonen öppna. jävla fan. ska börja gå å lägga mig tidigare.
TORSDAG = imorgon och vi har inte planerat nånting. inte fixat nånting. hur fan ska det sluta!?!?!??!
hmmmm

idag går jag till tio över fyra. inte tjugo i fem som jag först trodde. vi har flyttat fram labben, så vi börjar den en halvtimme tidigare! PARTEYYYYY
ändå fett länge.
och philip har pajjat min assnygga tröja. men han ska bjuda mig på asgod kaka idag så jag är ganska glad iallafall....



somethings wrong with me



LYSSNA

att trotsa sina benmuskler

det är ett av mina favoritintressen. när man cyklar upp för en backe. och benen verkligen skriker NEJ NEJ NEJ och det känns som att man ska dö, då jävlar fortsätter jag cykla. det är mycket roande ska jag säga er! ni borde testa.

skola till tjugo i fem today. idrotten var chill, men  var verkligen ASTRÖTT efter. höll på å somna på lunchen, vi var på new yorker... inget å ha :( såg en assnygg skjorta som philip skulle gilla bara....... och lite snygga väskor och så. men kläderna va shitbajskorv. hade tre lektioner efter lunch, det gick ganska snabbt som tur va. nu har jag precis smällt i mig en liten portion pasta + broccolisås OCH tre jävla mackor. himmelskt goda. ni borde testa mörkt bröd + philadelphia + avokado + pyttelite citronpeppar. så satans gott. höll på å smälla av alltså.

har spanska tills imorgon, så nu ska jag sätta igång med den. peppar torsdag. fast det känns konstigt att säga så... "min pojkvän åker på torsdag och jag längtar jättemycket". NEJ. vi ska partaja all night long på torsdag. DET längtar jag efter.

jag hatar idrott

jag sitter på biblan och funderar på att ta mitt liv bara för att slippa vara med på idrotten.

adjö

:(

jag hatar när du åker hem

keiko es un bitch

fast en söt, mysig, gullig bitch. men visst är han bitch! har ungefär 4st. ärr sen han har rivit mig den jäveln. men jag älskar honom iallafall :D

hade spanska som slutade tjugo över 12, RUSADE (=halvsprang ehm) till biblan och han med bussen som gick 12:25 lyckan var total :D kom hem vid 1 alltså, fett najz. har ätit en bit kladdkaka som syrran bakade igår, och druckit en kopp kaffe. och jag som skulle va nyttig i veckorna å frossa på helgerna? HAHAHAHAHA. lycka till kajsabajsa. men jag försöker, det gör jag ;)

nu ska jag ta tag i mitt rum. dammsuga hela taket + väggarna + golvet. och keikohar lyckats riva sönder en hel toarulle PLUS rulla ut två garnnystan. på mitt golv. det ser förjävligt ut. jävla katt. vi kanske ska skaffa en till btw! JAG HOPPAS :D en liten polare till finaste keiko, asnajs. men antagligen blir det inte så..... men jag hoppas som sagt.



jag och min älskling

politik och religion är samma skit!

sitter och pratar lite med far min vid frukosten. han har ganska roliga åsikter :) men jag håller med honom, till viss del.

idag har jag ingen svenska, så jag struntar i å gå på lotsen å drar hem vid LUNCH :D det ni!! fyfaaan vad najs.
har haft en jävligt dålig natt i tell you. först kunde jag inte sova, trots att keiko var jättegullig å skitmysig. sen somnade jag nog men vaknade en jävla massa gånger :( och det berodde inte på katten......  jag saknar redan philip fast han inte har åkt än. till new york. jävla honom :)



det är en order



lyssna på the libertines
gör det


näsblod




hej, vart med philip hela helgen, eftersom det inte blev nått hos johanniz..... men helgen har vart asbra iallafall :D fredags = här i skogen med NOFX backstage passport och ASGOOOOOOD pizza. seriöst. en av de godaste pizzorna jag ätit :D sen sov vi tidigt för jag var så satans trött. lördagen stack vi till stan ett tag, köpte hood och fikade. sen hem till mannen och vi sydde :D:D:D:D ASPYSSLIGA! shit asså, har inte sytt alls sen syslöjden med annviol. men det var najs, jag va jättebra ((:
sen åt vi jättegod mat och efter det så spelade vi med andra ord mot uffe & mia :D det var JÄTTTEJÄMT ända till slutet, men ungdomarna vann. hihihiih vi e best jaaa. sov tidigt igårmed pga  MIG! sorry asså.
och idaaaaag så vaknade jag av att uffe och mia kom in och slängde isbitar på philip :D:D:D:D:D:D sen blev det litte brottning och sen åkte vi till värsnäs för att gå tipsrunda :) skitnajz, fast svåra frågor. philip fick bara 4 rätt av 12 :D
resten av dag har vart slapp. åkt longboard :D jag lär mig ska ni veta! jag gillare, starkt.

philip är bäst
ingen protest


(vi fastnade i näsringarna och min näsa knäppte till, sen fick jag näsblod genom septum)


här var det klippt



philip är ganska duktig när han försöker ;)
hem till hans papi i lindsdal. teo/theo älskar mig. jag fick tre (!!!) pussar, i like.
och ett halsband (bilden) och ett armband :D
vi har ätit och pluggat och pärlat å sovit å kollat på tv. asmysigt och asbra.

imorgon kommer philip hit och det kommer bli bra

hola mis amigos

nu sitter jag på biblan. IGEN! ska hem till philipen och han slutar 20 i 5. jags lutade två  :(:(:(:(:( mend et är chill antar jag :) ärs å hungrig/sugen så jag kans vimma. I WANT CANDY (domdomdomd. domdom.). har ju ett slags godisförbud jag! trodde philip var med på det också, men tydligen inte.
biblan stänger om 10 minuter. fan
bajs bajs bajssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss
så tråkigt har jag.

hejdå

it's killing me

hej
orientering = vi var asbra i början. skulle fått 3 poäng om inte fuckerz i mediaklassen lurade oss. hatar er, främlingar.
lunchrast i 2½ timme, bjöd philip och frida på glass. det var gott och philip var lika elak som vanligt ;__;

hade en lektion idag. matte. satt och sov. sen löste jag lite ekvationer och blev aspepp å började älska matte. sen gick jag å frida till stagg å mötte amina och johanna :) shoppade lite + fikade. asgott. kladdkaka med glass + hallonsmoothie. å herrejävlar. 60 spänn. så värt. fuck kullsenska som jag inte kan stava.

nu lyssnar jag på the killers och snart ska jag plugga matte och samhälle. och så måste jag städa. jävla fan. längtar tills på fredag å lördag. puzZz

idag går jorden under

jag är fan rädd. vet att det är astöntigt och antagligen inte kommer hända, men man kan ju inte låta bli att tänka på det. eller hur? jag vill inte dö nu. det skulle vara okej att dö om massa år när man är gammal och trött, men inte nu!!!!!!!

det är orientering nu på morgonen, uhhhhh. hittar fan inte ens till stensö! får väl ringa frida.......
stan efter skolan idag också, det blir naiz :D saknar bajsphilip och han har mitt bankkort den jefeln.


http://www.expressen.se/Nyheter/1.1293738/forskare-nu-kan-jorden-ga-under

musik är så jävla bra

mina favoritlåtar;
• high drama - laakso
• no cigar - millencolin
• roll roll and flee - nikola sarcevic
• ulf - hets
• mr. brightside - the killers
• alla visa män - ebba grön
• music when the lights go out - the libertines
• norrköping - laakso
• boring planet - millencolin
• ochrasy - mando diao
• soul meets body - death cab for cutie
• kampfiskar och valar - cobra charlie
• jag hatar att jag älskar dig och jag älskar dig så mycket att jag hatar mig - håkan hellström
• bob - NOFX
• normandie - shout out louds
• i'll kill her - soko



förlåt för att jag är så töntig. men jag har sjukt jävla tråkigt :)
och om ni aldrig lyssnat på kiss me med laakso. gör det. den är så sjukt jävla bra. OK!?

shit pommes

tjuuuuuu(r)
jag sitter här och dricker kaffe, jag. har precis bearbetat mig igenom en hög av läxor. men det va inte lika mycket som jag trodde faktiskt :D nu ska jag sitta å söka lite fakta om PLEKTRUM, som jag ska redovisa på måndag. eller nästa måndag. vet inte... hmm.

skolan var jävligt dill, även om jag gick till 16.40- första lektionen var idrott, och jag var inte med :) men åkte ändå till skolan vid 9 (!!!) för å hänga med phlip. var ju på biblan som sagt. chillade. sen skulle jag cykla (läs; åka pakethållare) iväg till fredriksskans med BAGGE. men DÅ JÄVLAR kom hela thang-klassen. thang och pjoffen tog en omväg runt mig och jag förstod förjävlasent vad som höll på och hända xD dom tog tag i mina armar & ben och BAR IN MIG! jag skrek och sprattlade ska ni veta. dom är ju gaaalna ;) men jag gillar dom iallafall :)
sen var det lunch och då blev jag anfallen av monstren igen. dom försökte bära iväg mig på min stol! :O:O:O men jag var för snabb och hoppade undan i sista sekunden, det ni :D

resten av dagen var också bra. även om min klass är en jävla diskussions-klass och det finns vissa som aldrig kan hålla käften. men jag gillar dom iallafall, inget illa menat :) OCH även fast min mattelärare är knäpp.
träffade philip efter sista lektionen .ahn såg asläskig ut. han hade tappat bort sin mobil :(:(:(:(:( men nu skriver han på msn att han precis fått reda på att han ska få tillbaka den imorn bitti :D ASNAjS!


OJ vad mycket det blev om min sanslöst ointressanta dag. sorry. det är orientering imorn UUH! vet ni försten att Uuh är ett grundämne? :D det lärde jag mig idag. kemi<3


skolish & biblish

sitter på biblan i skolan med philipen och jag har ganska tråkigt så jag bloggar och han kollar skejtskor för han e rik yes.


han borde in på psyket. han tänker köper 3 set skatehjul. hmm....



äppelkaka

jag har lärt mig att äta många saker hemma hos philip, bl.a äppelkaka. jag hatade äppelkaka förut. men jag tror att det är så, när man är hos andra så vill man ju inte säga nej till mat liksom. jag har testat både oliver, äppelkaka, rödbetor OCH ostkaka. och jag gillar allt nuförtiden. tror att jag hade intalat mig själv att NEEE rödbetor usch. men i like :D :D

det är synd att man bor i en sån fuckad familj. hatar vissa delar av den. sen gör den delen nått bra och jag är glad i en vecka men det slutar alltid på samma sätt. ALLTID. borde man inte få hjälp om ens familjemedlem gör en deprimerad? borde man inte kanske få en liten mysig lägnhet man kan bo i för å slippa bli ledsen jämt?

dagen har vart bra annars, soft men seg skola, överaskningsparty för johanna som inte va hemma. hänga med världens finaste pojkvän som är mer sentimental än mig. i torsdags <3 hihihihiihihihiihih


that's me inside your HEAAAAAAAAD



god morgon! ahhh vilken strålande dag! skulle jag kunna säga, men nej. dagen har redan gjort mig förbannad. vaknade av en söt katt och låg kvar i sängen en kvart. sen hoppade jag in i duschen å duschade supermegafort (typ 10 minuter!!!!) och sen JÄVLAR skulle jag äta. koka ägg! tänkte jag. vi har ju ätit kokt ägg nåra dagar nu och jag  gillar faktiskt hönsmens. så jag skulle koka ägg. pajjade 2 st, dom gick sönder! ingen aning om varför :(:(:( sen kokade jag iaf mina ägg( det var två, ett till mackan). efter SJU jävla minuter borde dom ju vara klara!!!? självklart trodde jag. men ne. så löskokt att man inte kan äta dom. jävla FAN! slösade typ 20 minuter av min dyrbara morgontid på att faila å koka ägg. fan.

idag ska jag longboarda iväg till bussen. ahhhhhh. fast det är blött ute.... OCH jag kan va hemma en kvart längre om jag cyklar.
men....men...... ehhhhhh. jag är kluven.
OCH JAG SAKNAR PEDOPHILEN

Bussen

Bussen hem. Måste kissa men busstoaletter är läskiga. Hemma om typ en timme kanske hihi

CHIPS!!!!!

ska vi nog gå å köpa nu tror jag.... jag är i stockholm och det är asnajs. är trött och klad och nöjd. idag har jag köpt en longboard förstår ni! den är skitsnygg och jag är faktiskt ganska kär i den.


chips

nu

puss

någon gång måste du bli själv

gissa vem den låten allid vart riktad mot? HA! phining.
gick till tjugo i fem idag som sagt och sen umgicks jag med phiningen. han gick av bussen å jag satt kvar med hans väska och det var allmänt aspinsamt. men vi (läs: han) köpte riesen på konsum så det avr värt det :D:D:D
sen käka vi å åt äppelkaka osvosv åsen åkte jafg hem :(  jävla föräldrar säger jag bara. imorgon är det inspark och jag är lite småpepp. förfest och jag är lite småpepp. stockholm och jag är ASPEPP!!!!!!!!!






1. kajsa fixar håret utanför STAGG uuhh
2. frida är glad. som vanligt :D:D:D:D
3&4: LABB LABB LABB
5. <33 myz

MORGONBLOGG

är alltid bästa bloggen! NÄÄÄÄÄ så äre inte. men dagen har inte hunnit bli förstörd än så morgonbloggar är antagligen de mest poitiva :) i börjar jag 8.40, kan ta bussen vid 8 :D asnajs. jag gillar mitt schema faktiskt, förutom tjugoifem-dagarna. idag har vi labb sista lektionen och jag kan nog inte säga att jag längtar precis. men SEN ska jag plugga med phelipé så det blir NAJS! har inget å plugga...... hehehe men nått får jag väl fixa. antagligen matte efterom jag inte fattar nått å han e PRO.

på fredag är det millencolin arghghghaghrghghrghrgrhrghhhhhhhhhh
dom är fina pojkar dom.  ska peppa snart, men nu lyssnar jag på 60 percent med NOFX. plantskolan i en låt. <3

pöss


kajsa och keiko peppar skolan aight

telefonsvararen

Navid modiri & gudarna har släppt en av nya låtarna!!!!! DEN ÄR FEEEET! asparty och jag gillar den starkt. 15 oktober kommer albumet, det kommer jag aldrig glömma :D var ju tvungen å repetera det på rassle, 15 oktober OK???? sa han, världens finaste navid <3 han är så fin. serri. inte snygg nånstans men ack så fin. han & gudarna är absolut ett av mina favoritband. i like i like.

jag hatar pencillin
sjunger han. jag hatar också pencillin.l fattar inte varför jag fortfarande måste ta dom.... sista dagen imorgon DOCK :D:D:D eller torsdag morgon ska jag ta sista tabletten....... skönt å slippa skiten.

iiihhhh längtar tills fredag.

KAJSA HISSAR:
gangsterphilip. sitter och stirrar på honom as we speak. han är fin han <3

KAJSA DISSAR:
att gå till tjugo i 5 två dagar i rad. hur FAN ska jag stå ut!?!?!?!?!



2 cool 4 kalmar?

MM

jag är arg och lite ledsen
när får man börja kalla höstångesten för höstångest? är den sensommanrångest nu? eller har hösten kommit tidigt? den där hemska känslan som kommer på kvällen när man sitter framför datorn och plötsligt inser att man faktiskt inte har några kompisar. man har 4 st som man hänger med och resten avskyr man. bläääääääääääää på att jag inte är social och rolig och intressant som alla andra.
och blä på att inte sova över mitt i veckorna.

THAT'S ME INSIDE YOU'RE HEAD


ny design

som ni kanske ser! jag vet inte..... det är alltid så att när jag ändrar utseendet på min blogg ser jag det aldrig i mozilla. det suger :)
idag börjar jag klockan tio, ska strax till bussen för att frida och jag ska mötas vid HALV :) idrott första lektionen, uhhh. orkar inte, vill inte. alla tjejer i klassen är värsta sportiga. känns som att jag alltid kommer bli den som sabbar med mina dåliga idrottsskillz :( men vi får se!

går till tjugo i 5 idag. fyfan. träffar inte philip på hela dagen för att bajs nv07 är på öland. det suger.

pappa säger att jag inte får sjukanmäla mig får å åka til lsthlm men han kan bajsa på sig.

PUSSSSSSSSSSSS

torsdag & fredag





fabian vad jag längtar!
torsdag:
lotstid
kaggning
förfest
vallen
 (fast jag ska inte på vallen dåda)

fredag:
vakna hos philip hihihihi
åka till stockholm med buss. philip ska plugga LALALALALALALALALALA (L)
millencolion på grönan

alltså <3 millencolin är rbäst och philip är bäst och min klass är hyffsat bra och shit va bra allt kommer vara. och jag tror faktiskt att våran fadderklass är jävligt schyssta dom med :D
men det suger lite att aldrig träffas hejdå :(

(kajsa hissar & dissar glömde jag)
KAJSA HISSAR;
philip. och keiko.

KAJSA DISSAR;
gamla fula mörkhåriga tanter som tränger sig före i busskön vid norrgård. jag blir arg och får dåliga platsen.


grr

min mamma är dum. jag funderar på att rymma. eller sluta ta mitt pencillin, då blir hon orolig.

home sweet home?

NÄ. jag saknar philip. *jobbig*

det var skittrevligt i fredags! tjejerna hade överaskning = mat & kaka dom gjort. <3 en massa hjärtan på dom hehehe. i lördags åkte jag hem klockan HALV ÅTTA för å plocka björnär som inte fanns och laga en jävlamssa mat. hilip kom vid 10 ochhjälpte till :D vi lagade mat hela JÄVLA DAGEN! det var skitjobbigt, men gott blev det :) folket kom vid 3 ungefär. sen kom frida, amina och johanna också :D dom va här en timme sen stack vi å grilla vid norrlidsbastun med philips boyfriends, dom är mysiga och snela tycker jag :) det var fett kul där nere efter ett tag, folk dansade och var glada :D
sov hos mannen sen. igår gjorde vi INGENTING ((: tog lite bilder å blev sugna på å köpa kameror. så får det nog bli...... sov över en dag TILL (jag äter dom ur huset :() och imorse när jag kom ner var det första jag såg en uffe i peruk och solglasögon. det var roligt :):)

skolan va asdålig. fast klassen är chill tror jag. även om jag är utanförast....
puss

RSS 2.0