prutt

- sprutan gjorde superont. men det värsta är att jag VET att jag har två kvar. pain.
- fick vg i naturkunskap. pruttpruttprutt. rättvist men tråkigt. första betyget och det blir vg. BLÄ
- sova ensam ikväll (buhu)

att vara ensam hemma

hos philip. kom hit igår, var ensam.
nu har alla åkt, och jag är ensam igen. det är lite läskigt. det ringde förut och jag svarade. kvinnan i luren blev minst sagt förvånad. tyst i typ tre sekunder...... sen "har jag kommit hem till maria?" aa.......men hon är inte hemma "nehe, hon kanske är på dagid då" aaaa.... eller på jobbet, jag vet inte "nehedu på jobbet är hon inte" okej.....


UH drygt samtal. idag börjar jag egentligen klockan 10, men jag ska vara på vårdcentralen vid halv 11, så jag åker itne dit ((: idag ska jag ta första gardasilsprutan!!!!!!!!! spennande <33333 emma snackade om att armen domnade bort, hm.
vi hade matteläxa tills idag men jag fattade absolut ingenting. jag är så jävla dålig i skolan just nu så det finns inte. det suger :( jag hatar att alla naturare är smarta och dryga, BLÄ.

men jag är glad ändå :):) för idag har jag fått länk till en "bdbkompis" myspace, han är duktig
http://www.myspace.com/fiancedolorian

att simma och springa på samma dag

halihalå.
jävligt sweet skoldag idag, började vid halv tio och slutade vid tolv :) inställd engelska, lots och halv spanska pga. tammis begravning, som halva klassen var bjuden på.
simmade innan skolan och ska nu ut och springa med fridis.

längtar till:

ruts party
längtar absolut inte till:
kemiprovet

huvudvErk

besöksstatistiken är nere på det normala. ganska SKÖNT måste jag säga.
var i skolan idag, trots magont! det gick över frammåt lunch, såatt jag kunde äta iallafall :D:D:D mat är bäst<3 hade akrobatik på gympan, SKOJ!
samhällsprovet gick inget vidare. och nu har jag ont i huvudet. ska till stallet och ARNE <3


(huvudvärk har alltid stavats med e för mig)

GOD MORGON

jag tror att jag har magkatarr.....
har nyss fått i mig lite gröt, och den var för salt!!! grrr
men dagen har ändå börjat bra. var pigg när jag vaknade, och sånt är ju alltid najs :)

jag kollar på 365:bloggen., "hitta på egen uppvärmning" håhåjaja fifan vad bra :D
fast min favvis är ändå "ljug för att överleva" :)

fight the fight


sammhällsprov, jag är redo!
(absolut inte, men jag är positiv nu för tiden)
ridning imorn
ARNE

en ny, nöjd kajsa

just nu är jag jävligt nöjd med allt. det är jätteskönt!
därför ska jag göra såhär:

jag är nöjd med:
mitt förhållande
mina kompisar
min kropp
min familj
mina matvanor
att vi ska resa inom ett år

min sovmorgon imorgon

jag är inte lika nöjd med:
skolresultaten
mina jefla kläder


annars är allt chill :D
SKÖNT VA!

Bjurö klubb (live)


fint så fint
ännu en gång, heh

skolsystern på stagnelius

hallå hallå
sitter hemma nu, klockan två. slutar vid tre. hur kommer detta sig? JO, eter maten i skolan mådde jag apdåligt. mådde superilla och kände som ett tryck mot bröstet. det kom när vi var påväg mot stagg. så jag gixk till skolsköterskan, som förövrigt var jättetrevlig, och fick lägga mig i vilorummet. sköterskan var orolig och sa att det kunde va magkatarr (woooow) så mamma fick komma och hämta mig.
jag mår bättre nu :) men jag har ont i magen, det kommer i perioder.
ingen simning eller resurscentrum. UH. det blir till att plugga gärnet ikväll. nu ska jag vila.


föresten så älskar jag philip
hejdå

huvudstaden i Afghanistan

jag är hos philip nu. i lindsdal. han har vart "seg" hela dagen och det har vart allmänt mys. men när man sitter och käkar och han bara stirrar rakt fram, då blir det lite för mycket ;) vi har pärlat och vart ute med nellie. nice nice nice!

helt plötsligt ökade antalet besökare markant. kände en viss press att blogga...... men nä.


SAMMHÄLLSPROOOOOOOOOOOOOV

finaste finaste finaste


HALLO

nu har frida och sanna, de enda som sov över, åkt hem. jag har städat undan alla spår av galen tjejkväll, och jag ska strax äta frukost. ska simma senare, och sen hem till philip :) han är rolig. anton P är också rolig. hehe.

kommer väl kanske upp en youtubevideo sen! vi körde "tjejsnack" igår och LORD va roligt det var :)

att vara ledsen när man egentligen inte ska

det är inte lätt. jag får höra att det spelar väl ingen roll. jag intalar mig själv att DET SPELAR VÄL INGEN ROLL.
men när jag tänker efter: det spelar faktiskt roll. det är jävligt elakt, och de flesta tycker som jag. det finns väl ungefär tre stycken som inte gör det, och jag skulle kunna namnge dom.

idag är en sån dag då jag går med tårar i ögonen till bussen. hälsar inte på en gammal klasskompis. hälsar inte på bussföraren. sätter mig på bussen och somnar.
när ska p-pillerskiten försvinna? var det pillrernas fel?

hoppas ni har kul på eran fest ikväll.
jag ska ha kul på min.
(a party with my paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaain lalala)

shitty day

minnesstunden var fin. jag grät. alla grät. det var så hemskt. kommer inte kunna lyssna på kent på ett tag.

off to norrliden och den bosniska maten hemma hos amina <333 i luv ur fud
köpt massa gott tills imorron också, då äre fest :)

minnesstund

minnesstund för tammi hedman, i hörsalen kl. 11. idag. be there or be square.

skolan, kiss

idag så har jag varit på vårdcentralen och tagit blodprov. jag är måttligt fascinerad av nålar måste jagsäga. mmm<3333 lite läskgit sådär. VG på naturkunskapen. gött. ändå avis på typ hälften av klassen som fick mvg (typ frida). hmfp.

hade psykologi idag. jag gillar dom lektionerna jättemycket :) superintressant!

att läsa gamla bloggar

det är nog något av det roligaste som finns. läste nyss på blogspot, från i juli. fina fina juli när jag och philip jobbade varje dag på plantis. badade ensamma första gången. var på öland med anton, pelle och nadja. fyfan vad jag saknar sommaren. jag tror att jag var mycket gladare i juli än vad jag är nu. beor det på att det är vinter? ingen som vet. jag var "nykär" och flirtig och gaalen, det är en sak som är säker. nu är jag bara en tråkig äcklig flickvän som bara överreagerar och misstolkar. sånt suger lite.
idag har jag vart i skolan, det var helt okej. gillar inte min engelskalärare..... gillar inte att spanskalärarn är sjuk heller. haft vikarie två fucking gånger i rad.

OCH på lödag är klasstjejerna välkomna hit, jag lär behöva sällskap för att inte bryta ihop och ligga och gråta hela lördagen :)


blä blä blä

allt är blä som vanligto ch jag är en jävla gnällspik somvanligt och jag överreagerar som vanligt

och nu ska jag plugga.
som vanligt.

händelserik dag

nu har jag värk i benen. och i rumpan. ska sova alldeles strax. eller ligga och lyssna på vampyr. åh, i love.

hej hej hesten


antagligen glömt och berätta men eh, nu åker jag till stallet :)
HEJ!!!!!!!!

:)


JAG ÄLSKAR DIG

aha joho okej

humöret är väl inte det bästa,vet inte varför. kan tänkas att jag saknar philp lite. det brukar bli så när man umgås en hel helg. och sen helt plötsligt är man ensam. det är lite läskigt.
idag var första dagen på nya terminen = nytt schema. hade väntat mig en helt förfärlig dag, men den var faktiskt ganska chill :) kan bero på att både svenskan och samhällen var überslöa, satt mest och snackade. det kanske räddade min dag, vem vet? vi hade spanska idag också, tyvärr ingen lärare. jag gillar spanska fruktansvärt mycket just nu :) läraren är super, och äntligen börjar man lära sig att snacka. kan säga att de 4 åren på nova var total waste. har redan lärt mig mer på en termin än vad jag lärde mig på 4 år där :)
är otroligt peppad på spanienresan också!!!! jag hoppas verkligen att jag har råd att åka. och jag hoppas VERKLIGEN att det finns platser. ojojoj vad ledsen jag skulle bli annars....

ungdomsmottagningen efter skolan idag. bestämde mig för att inte byta p-piller trots allt. jag menar, jag har alltid haft en slags ångest. sen typ sjuan. jag tror inte det är pillrernas fel. isåfall kan jag byta om tre månader :) OCH JAG SLAPP GYN-UNDERSÖKNINGEN!!!!!!!! YES!!!!! "eehhh jag tror vi kan skjuta upp den va?" oh fyfan vad najs. jag var så jävla rädd när jag satt där i väntrummet och klockan tickade på. men jag slapp! IIIH

idag hade pappa lagat veg.soppa. antagligen så vidarebefodrade mamma mina klagomål. HEHEHE den  var god. tack papi.somnade is offan förut. vaknade av att pappa skrek om indien. nu är det nära, gott folk. goa blir det antagligen.
i like :)


jag har ont i magen

halo. igår var det kalas hos frida, superskoj! jag var 50+ äckelman med slips på huvudet :) somnade i soffan och dom tog tydligen kort, öhöh. vi åt god mat och såg på masas filmer och p3guld! supernajs :) markus var fin, men det var synd att kihlen inte var med på maskinen :((( kihlen är ju anledningen till att gilla dom. mmmmmmmmm.

idag så var jag i simhallen con mi madre, mi hermana y mi novio. me gustan. nadamos en unda hora. eh. min spanska är fin. markus är fin. han var så fin så fin igår. inte utseendemässigt. men gud vad han är fin <3333.




och för att vara en elak liten flickvän så tänker jag säga en som är fin till utseendet. killen från shout out louds :) hejdå.
(det kan philip ha, raffaela är nog också snygg)

att sitta i skolan när man egentligen har sovmorgon

halllo
naturkunskapsprovet gick verkligen DÅLIGT! jättejättedåligt. jag hade hoppats på ett MVG, men ett mvg lär jag inte få se. jefla shit. :( det var jättesvårt, och det spelade ingen roll hur mycket man hade pluggat, här var det detaljerna som räknades. fan alltså.

på fredagar så har philip alltid sovmorgon. om vi sover över torsdag-fredag så blir det så ibland att jag väljer att ha sovmorgon med honom. hehe. jag börjar ju egentligen 8.10. men jag hade bestämt mig för IDAG så skulle jag fan in till skolan! gick tillochmed upp klockan SEX(!!!!!!!!!!!!!) för att hinna duscha! vi fick skjuts till skolan av min papi, så det var ganska chill. när jag kom fram till min kära B-100 korridor så var det mörkt. och tyst. inga klasskamrater som satt i hålan och spelade kort :( dom hade tydligen fått reda på IGÅR att vi inte skulle ha någon engelska idag. det betyder att vi börjar med språk klockan 11! schysst! men ingen sa nått till mig :( både philip och jag hade alltså sovmorgon. jävla fan. vi har suttit på resurs. jag lånade två böcker på biblan, och han har pluggat. nu har han fysik och jag börjar min lektion om ytterliggare 50 minuter.

jag längtar tills ikväll :) då ska vi frossa tacos på KM.iiiiihhhh<3 tacos är det finaste som finns. blir nog tacos hos frida imorgon också :D:D:D:D:D:D:D längtar faktiskt ännu mer tills imorgon. PAAAARTTTYYYY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(jag är så jävla hungrig hejdå)


:)



naturkunskapsprov YAAAAAAAAAAAAAAAAAAY

PLUGG

jag mår inte bra. typ varannan dag så får jag ångestattacker. det är inte kul. jag ska fråga om andra piller. jävla fan.

nu ska jag gå in i mitt rum och plugga. som tur är så är man (nästan) alltid glad när man vaknar dagen efter.

svartsjuka är den värsta sjukdomen

ja, det är det dom säger. mias farmor och min mamma. men så är det. jag är jättetöntig och jag vet det, men jag kan inte låta bli :( det är inte det att jag inte litar på min pojkvän, absolut inte. jag litar på honom mer än vad jag litar på någon annan. men jag väljer att inte lita på en tysk brevvän som ska sno min pojkvän i sammanlagt 8 dagar (!!). och nu har själva grejen blivit så stor och omtalad att jag inte är svartsjuk på henne längre, jag är svartsjuk för att jag är det. svartsjukan vill inte försvinna. det är hemskt och jag mår jättedåligt. men det finns ingenting som någon kan göra åt det. när jag tänker på det så äcklas jag av mig själv något så otroligt, och det får mig bara att må värre. det sista jag vill är ju att han byter brevvän, då skulle jag hata mig själv. och det vill jag inte. jag måste erkänna att jag är imponerad av att mannen står ut med mig, jag är en jobbig jävel.

och tills  vidare håller vi tummarna för att hon är ful. och tjock. och inte gillar piercings. okej?


PUH!!!!!!!!!!!!

philip och jag är precis hemkommna från en springrunda. idag blev det fyra kilometer, mer än vad jag klarat innan. och det finaste är att jag vet att jag skulle klarat fem. minst.
jag är så jävla nöjd. och duschen väntar <33

hali halå

här sitter jag, kl 07.19, och lyssnar på Navid Modiri Och Gudarna. med indianklänning. jahadå! idag så är jag indian. crazy va? sa till philip igår att jag skulle ha min nya skjorta på mig idag, men eftersom vi är skjort_paret så skulle han också ha skjorta :((( så jag har klänninG! HA!

*springer runt och hoppar samtidigt som jag låter som en indian*

simon says


lalehs nya, I LIKE! hoppas hon kommer till hultan. eheheh. hon borde. nytt album nu i januari och allt.
imorgon ska jag redovisa om navid modiri på svenskan. jag är så jävla oförberedd och jag orkar inte vara nervös :(:(:( men det är säkert chill, bara halvklass :)

jag har precis städat mitt rum (istället för å plugga?). det känns bra. EGENTLIGEN så gillar jag när mitt rum är rent, det blir bara så att jag inte orkar bry mig ibland.
föresten så köpte jag en ny skjorta idag, HIHI!

ta-dah

sunny day (?)

just nu mår jag dåligt. jag vet faktiskt inte varför. mår jätteilla. känns som om jag har proppat i mig typ ett halvkilo godis, men det är precis det jag INTE har gjort :(:(((( inte ätit godis på ett tag, bara lite mörk choklad. idag har jag bowlat! och ätit sushi för första gången i mitt liv :) bilder kommer någon gång när jag har ork.

imorgon så är philip och jag ett halvår. <3


filmmyssss

HEJ PÅ ER!
igår var jag hemma. det var lite konstigt :) men ändå chill.
simmade idag, med hela släkten (typ)
nej, men jag, farmor, ronja och pappis. okej, absolut inte hela släkten. men ja, vi simmade. jag simmade 60 längder, 1500 meter. AIGHT. det var skitjobbigt. men jag klarade det :D så jävla nöjd. och imorgon så ska jag och philip(antagligen) springa igen. i like. när jag har kommit in i tränandet, då tillåter jag mig själv att äta godis igen. btw så käkar jag mörk choklad. det är nyttigt och ökar sexlusten (sa anton) hihi.

ikväll ska vi kolla på film. jag, philip, gustav + okänd. gustav skulle ringa någon. jag vet inte vem. just nu så är philip och gystav påväg mot berga C för att hyra film. SPENNANDE!!!!!!!!!!


markus????
hehe

lite sådär

idag. vaknade jag klockan kvart över sex. somnade om om drömde dåligt, vaknade igen 24 minuter över 6. gick upp, väckte max. och sen åt jag :) gick och la mig brevid philip igen. bestämde mig för att inte gå på engelskan (hade mina skäl). så jag åkte till skolish vid 10. ringde sanna när jag kom fram till skåpet, dom var tydligen på seplanade och skulle till ekelunds. jävla tjockisar :S själv paktar man ju om nyttighet, SÅÅÅÅÅÅ jag åt inget fika :) sen var  det bara en lektion, spanish. vi snackade om resan, som kommer uppta ca 7dagar av mitt liv i maj, och jag blev ASPEPPAD. jag vill ha maj NUUUUUU. men det är dyrt. men jag ska fan dit. åhhh<333333333


haha söta

HA

Jag vaknar
och är skitförbannad
Hela dagen går åt till
att förlåta henne
för vad hon gjorde i drömmen
Vi äter sushi i tystnad
och hon rör inte min hand
Jag vill berätta

det är här vi kliver av, skrik om du brinner
inget kan väl mer beskriva känslan idag.

this is how i choose to spend another day of my life



hej laakso. jag älskar er :)

flitiga

är vad vi är. jag och philip spranG! jättekort men ändå. värsta pargrejen. fast nu sitter han och äter chips

(idag började förövrigt min nya-kajsa-period = simma minst två dagar i veckan. jag ska satsa på att simma 60 längder varje gång, men idag "värmde jag upp" med 40.)

PUSS



soeta<33

mhm

bajs på allt allt allt och absolut alla (nästan)

ska åka pulka med philip. skönt och komma härifrån


vad gör man?

när klockan är halv elva, hela familjen ahr gåt och lagt sig och man har så tråkigt att man bara vill dö. huvudverk och depression. ångest för att skolan börjar snart. ångest för att det kommer gå åt helvete när skolan börjar. längtar tills imorgon. längtar efter sommaren. längtar INTE efter jävla sport- och påskloven :(
nu ska jag klippa naglarna. sen ska jag försöka skriva på min recension än en gång.



jefla skola

lite fint såhär i vinterkylan



ja, håkan är bannemig sommarmusik. men jag tycker att det funkar såhär i vintertid också. annars har jag, som alla andra, vinterfavoriter. babyshambles, mando diao och navid brukar bli populärt såhär dags på året. varför vet jag inte, inte alls....



fan

jag saknar keiko.
hela hela hela hela hela tiden

fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan

lite galen blir man ju faktiskt.

jag snickrar på en egen värld, har ett projekt i garaget, för att försöka ta igen för all tid jag legat vaken
haken är att den världen är farligt lik den här
skriker lika illa där
benen dom ger vika där
ibland kan man blunda, stirra in i solen. det är tydligen inte nyttigt men minst lika roligt
knarkar svarta prickar flyger bort om ögonlocken och JA kompis just därför blir vi jagade av dockor

har jag berättat om barnen DOM
leker soldater DOM
slår varandra blodiga tills mamorna ropar DET ÄR MAT
fastighetsskötarna som sopar undan lik och lemmar
och jag själv sitter här och bara blundar stilla.



(kampfiskar och valar, Cobra charlie)

hej hej hej på er

vi är i stockholm nu, det är skönt att slippa kalmar. men imorgon så åker vi hem.... lite tråkigt. vi har shoppat, skejtat och träffat evelina. allt som skulle hinnas med alltså :D party blev det inget dock, men det kanske var lika bra. jag har iallafall ingen lust med att virra runt i tunnelbanan mitt i natten, och inte veta vad man gör. tihi. just nu så håller vi på och packa lite, philips idé. han är nog den perfekta människan.

the sooooooounds yeah

heido

RSS 2.0