hultsfred -09

i helgen så kostar biljetterna bara 990:-
, så passa på och köp! det ska vi göra ::):):) mihihih. just nu så sitter jag hemma hos philip i lindsdal. jag är proppmätt och vi kollar på jerry springer. kan man må bättre? nej. HAHA. idag har vi vart i stan och jag slösade pengar. igen. har iallafall kirrat julklapparna :)


max och philip är sjukt beroende av deras kuber. det är lite läskigt.
philip lever sigb in i jerry springer. det är skoj


pusshej

bajs på er

kagg vann :)

nu ska jag åka till stan. bajshejdå

min pojkvän har gått i celibat

JAG MÅR ILLA
JAG MÅSTE ÄTA
FAN

idag var jag i stan med emma, linnea, sanna, rut och frida. frida är sist för att jag gillar henne minst hehehehehe. neh. men det var asmysigt och jag köpte en grå hood & en almanacka. SWEEEEEET! har inte ätit något än så det måste jag göra med, uuuuh. spanskaprovet gick åt helvete. där försvann mitt vg :(( fan alltså. imorgon är det rugby och jag ska mysa med philip hemma :) I LOVE.



kubjävel

hallo
ska börja med att sägs att matteprovet faktiskt gick förvånansvärt bra! löste mvguppgifterna SUCKERS :D ohh i like.
imorgon är det då spanskaprov som gäller. blää.
dagen har vart bra annars, slutade vid tre :) sitter hos philip nu och han har suttit framför datorn sen vi kom hem. tills nu. det suger apa. jag ahr haft bajstråkigt, men som tur är har jag pluggat den tiden. konstant i en timme nu.
gissa vad han har gjrot framför datorn? kollat fusk till rubiks jävla kub. nu har han och max löst den. jag hatar kuben. KUBEN. han säger inte "vart är min kub?" längre. nej nej. han säger "vart är KUBEN". han har övergett mig för kuben. för kuben och benjicricket.

jag är förkyldast.

hej

jag är inte död, jag har matteprov. så nu ska jag ge mig på satanshelvetet. jag vill inte gå natur längre. inte alls.

rosahårig

håret är inte alls lika rött som på bilden, tyvärr. lila säger pappa, rosa säger kajsa. ska färga om det idag.

(philip säger rött)

ta-da


en surprise

jag har en liten överaskning åt er. vad det är får ni veta om sisådär..... 14 minuter. men om ni har facebook så behöver ni inte logga in och kolla, då blir det ingen överaskning. och det skulle ju bara vara tråkigt.




hej

jag har sovit från klockan typ ett till nu. det känns inte så bra :( wasted fredagsjävel. och jag tycker jag förtjänar lite godis, även om jag inte äter det. eller vad säger du frida?

wä saknar mannen hejdå

blä blä blä blä blä blä

jag är sjuk
jävla piller
skitfan


varför är det konstigt att

alla som inte dansar är våldtäktsmän.
uuuh. kan inte få bort den jävla låten från mitt huvud. var inne på matkrigs (luv luv) bilddagbok och läste hans remix, den handlar om gotlänningar. jag rekomnederar starkt.

sitter på biblan i skolan gör jag också. kom hit vid halv :( men fick sjuts av mamma i nya bilen <3333 den är najs faktiskt. stor och skön, speciellt om man jämför med den förra. hihi.

idag ska jag hem till philip och sova i hans varma säng istället för att köa.
I LIKE


nej nej nej nej nej

NEJ
ingen rugby
NEJ ingen simning

jag hoppas att det är mina piller, annars så är det illa. jag har inte lust med någonting. jag bara sitter och glor och hatar allt och alla.

och så har jag gått upp i vikt. ganska mycket ganska snabbt. utan att få muskler, tvärtom. min förstora kjol är förliten. åh gud vad jag hatar det här. helst av allt så skulle jag bara vilja sluta äta. jag vet att det inte hjälper, men man tror ju det jsut då. skit.

nu skulle det vara bäst med en philip-kram. en sån som jag får ibland när vi fortfarane "sover" runt klockan halv sju på morgonen, när man är så gott som vaken, men fortfarande inte vet vad man gör. en sån kram. men det går inte.

och så saknar jag keikojäveln.

fy

sång i buss på villovägar

jjag har bestämt mig att gå på rugbyn, trots allt. jag har bestämt mig för att slösa 400 spänn för att se när kagg förlorar och för atts e adam tensta på sandra. fy-jävla-fan. nu när jag hör det såhär så ångrar jag mig nästan. men jag tror det blir skoj, aight? köning imorgon också..... inte lika najs. fyfan, jag vill inte :(

idag så var skolan ganska trevlig. nu ska jag plugga och dricka lite kaffe, hujeda mig. jag saknar philip.


jag kan fortfarande förneka det

idag så var vi i simhallen på idrotten. lärarn sa att "nu ska ni simma 100 meter, alltså 40 längder" och jag blev skitglad. hatr ju haft sjukt dåligt samvete för att jag itne simmat på en vecka, men nu var det fixat. jag tycker om att simma, kom jag på idag. medans jag simmade om mina klasskamrater, även de som är supervältränade. och jag, svaga dålig hållning-kajsa, äger dom på att simma. det känns bra!

sitter hos philip nu, pluggar egentligen spanska men man måste ju få ta en paus. han duschar. fräsch. ahr kollat igenom "jamie's fowls dinner" där jamie oliver (nakna kocken aight) granskar kycklingindustrin. jag vill inte äta ägg. jag tror jag ska sluta med ägg nu. det är ju mycket svårare att sluta med mjölk än med ägg, så det väntar jag lite med. men fyfan vad hemskt det är alltså, jag rekomenderar er starkt att se EARTHLINGS. gör det, jävla köttätare. jag blir så ledsen när jag tänker på det :( att folk äter kött för att det är bekvämast så.

nu lyssnar jag på markus, det var ett tag sen. han är fin. den där vampyren.
voy a estudiar español, adios!

uhm

okej, jag kallar det en bloggpaus för att jag får så dåligt samvete, för jag skriver ju aldrig. det låter snyggare med bloggpaus.

hej

varför fortsätter ni läsa?

BLOGGPAUS.

sensation at five

jag är så väldans trött.
och så väldans sugen på kaffe, arghhhh. koffeinfritt är äckligt </3
bra dag i skolan, tråkig engelska - kemi - MAT - kaggtåg på stagg - matte - labb. sweeeet. hade egentligen spanska när vi  gick runt och skrek på stagg, men lärarn kom ut från sin gömma och gav mig evil fnger, så det betyder nog att jag fick ledigt. hihihihihihihihihi.

just nu håller jag på med ett hemligt projekt. ingen får veta, bara frida!

"den svarta baracken"

citat av ANTON. mihihihih.
grattis barack obama får man väl säga : fick ett sms som väckte mig klockan 06.09- tack för deeeet! nu ska jag måla naglarna och klä på mig, börjar tjugo i nio idag :D



mina händer glittrar

jag är så trött som att jag knappt orkar skriva. men jo, bannemig. det är för min egen skull. om ett år ska jag kunna sitta här och garva åt hur patetisk jag var!

idag gick jag i skolan till tjugo i fem. när jag slutade så var det nästan kolsvart ute. philip skulle följt med till maxi, så jag väntade på honom. väl ute vid cyklarna så ångrade han sig. i hope you feel my evil eye `__´
satte mig på bussen och lyckades hålla mig vaken. jag har inte gjort nånting sen jag kom hem. försökte skriva på novellen men det går åt helvete. städade lite på mitt rum, och duschar har jag gjort. och nu sitter jag och saknar keiko, så sjukt mycket.

sugen

philip cyklade iväg till tandläkarn, och här sitter jag själv och suktar. egentligen skulle jag sova, men det ät nog ingen idé nu. bordep lugga matte. uhhh.







fiiiiiin



fina
mycket fina

i bet you look on the dancefloor

fetaste braiga låten. för ett tag så skulle vi ge bort våra hundar, nu ska vi inte det längre. det känns asbra. tro det elelr ej, men jag tycker fortfarande om mina doggies mest i hela världen. pappa snacka om att ha dom inne mer, va med dom på stan och så. dom måste bli vana vid folk helt enkelt. monster.

idag så skulle jag simma. det slutade med philip. jag simmade alltså inte, jag är way to lat för det känner jag. nu ska jag sova i philips säng, den är bäst. fast idag så satt jag i MAX säng och pluggade, och den var fanimej skönare. höhöhöh.


skolan var chill. lite jobbigt, men inga gråtattacker. och alla är okänsliga och skrattar, dom suger. ingen märkte nån skillnad på håret heller, hm. jag hatar skolan hejdå.


vad hände med min man?

idag n'r jag och philip gick upp så låg det en lapp på köksbordet. det stog: "HEJ! keiko har vart ute hela natten, så ni kan väl ropa in honom när ni vaknar /mamma". jag skrek i nån minut, men han kom inte så jag struntade i det. sekunderna efter så ringer nicke, han låter asdeppig och vill snacka med farsan. jag går ut och pratar med far min, han kommer ut från hundgården, sen går jag in och sätter mig och äter frulle igen. pappa kommer in i köket, och när jag frågar honom varför nicke lät så sur, så säger han bara
det har hänt något hemskt.
vad?
det vet du nog.
NEJ! jag fick panik. förstod verkligen inte vad som hade hänt. först trodde jag att zanne dött. zanne, eller en av nickes hundar.
katten är borta
VA. hur vet du det?
jag har sett honom
vart???

min katt. min keiko, är död. jävla honom. fyfan för honom. jag har aldrig vart så fäst vid ett djur som vid keiko. och nu finns han inte. fyfan för dig.

philip tappade sin macka, sen grät vi en halvtimme. philip är världens finaste.

resten av dagen har varit OKEJ. jag har lyckats tänka på annat. men nu på kvällen kommer allt igen. jävla katt.


<3



RSS 2.0