god morgon & svar på kommentar

HEJ
snart ska jag till skolan! inte så funny faktiskt. men jag TROR attdet blir en ganska chill dag :) engelska i 90 minuter, en timmes rast, SPANSKA i en timme, lunch, SVENSKA i en timme. FINITO :D naaajz huh? spanskan jag oroar mig för bara...
näsan = pain. näsan = ful. hatar ringen! men jag tror inte att jag vågar byta förrns den har läkt faktiskt... om vi skulle göra det idag skulle det antagligen gå åt pipskogen HEHE!
idag efter skolan ska jag hänga med philip och anton. sen ska jag hem till johanna med da gäng numero dos :D:D saknat dom like hell :(


evzor: dom visste inte, nu  vet dom. pappa är ledsen och besviken och lite deppig.
erik: nej.

(akta tjuren va)

septum blev det


för stor ring, men det var den enda han hade. ska byta till en MINI (philips)
:D

och philips present var det bästa någonsin<33333333333333333333

Mobilblogg från skolan

Hej! Nu sitter jag i skolan och väntar på philip :) slutade egentligen vid två men eftersom det ändå inte är någon hemma hos mig så väntar jag här.. Philip gav mig världens bästa födelsedagspresent Föresten :D alltså verkligen bäst. Kan inte komma ihåg att jag blivit gladare för en present, någonsin :D :D :D han betalar resa och biljett till millencolinspelningen på gröna lund nästa fredag!!!! Fyfan vad han är bra. Puss :D

grattis, bitch

grattis grattis grattis
tack tack tack

har fått bla linnet på bilden. morsan å jag har suktat efter det hela sommarn, så självklart köpte hon det till mig när det kom på rea HAHA. fått presentkort på friskis & svettis (!!!!!!!!!) och så har dom satt in pengar också. spennande spennande.
nu ska jag också bussen med min lillasyster. PUSS!

you can't stand me now

är på lite bättre humör nu. tack vare philip som ringde tror jag. å vet ni???? JAG FYLLER ÅR IMORN WOHOOO! blir ingen cool födelsedagsfest för jag bor ute i skogen (N) om det är nån som har en tom lägenhet nån helg så let me know HEHEHEHE ;););)
jag mår asilla å har jätteont i magen och i ryggen. förlåt för mina korta, tråkiga updates.
jag ska pierca mig imorgon men vet fortfarande inte vart. HMMM!!!!!!!!!
bmezine here i come

puss

crazee catwomans



jag tar ut min ilska på adobe. FUCK YOU! gratis nedladdning gillar jag. bajz

blä

blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä
alla hatar mig
alla.
alla som i ALLA.
hatar eller ogillar. eller tycker lite mindre om.
hejdå

håret

kommer på bild alldeles strax.

this time is the first time

that i've been thinkin 'bout giving up on life
but i CAN'T

hahaha, nej. riktigt så är det inte. mycket bra låt dock (i can't stop- laakso)
klippte mig åde blev inte bra alls. mössa (L)
träffade philip, asbra. saknade honom å saknar honom igen. uhh :(



läsarrekord!

hade jag igår. tänker inte säga hur många för det är ACK så pinsamt :D men antagligen hamnade min blogg på nån senastuppdaterad-lista så folk klickade sig hit :)

idag mår jag MYCKET BÄTTRE :D halsen är faktiskt helt ok, den gör svinont men det är ok, å febern är nog borta! helt underbart är det. inte vaknat något inatt heller, bara imorse när mamma kom in i rummet å frågade hur jag mådde. har inget minne av det, men tydligen så låg jag å slog mig själv i ansiktet å skrek DE E VAAAAAAAMT (inte varmt, vaaamt). så morsan slängde ut kaiko och öppnade mitt fönster. markus bless her liksom :D sen vaknade jag igen runt klockan 7 av att keiko himself stod utanför min dörr och skrek. så han fick komma in igen :)

nu har jag tagit mina PILLS så jag ska käka, det är tydligen farligt om man går på pencillin och inte äter ^^ mina armar har blivit smalare och jag gillar det INTE.
igår åt jag en banan & en macka med gurka. + två skedar yoghurt på kvällen :( var inte hungrig på hela dagen. det är faktiskt läskigt. förut ville jag inte äta, men nu är det bara läskigt att inte göra det.

föresten så smittar jag inte längre :) eller antagligen finns det alltid en liten risk och bli smittad, men nu när jag går på pencillin ska jag inte smitta :):):)


håreeeeet yo

glöm aldrig.

att jag är en vampyr-videon är ROLIG! ni ska se mitt klipp från kreta där jag står å härmat spegelscenen å sjunger. OJOJOJ säger jag bara, där har vi grejjer :D



förövrigt så tog jag mitt pencillin å mina panodil för ungefär en halvtimme sen. nu sitter jag å svettas som en gris. ska gå och lägga mig snart. LÄNGTAR faktiskt. även om jag vaknar en gång i timmen och svettas så  att lakanet är helt blött.


puusssssssss

resultatet! spennande

halsfluss. kunde vart körtelfeber också, men icke :D jag mår iallafall sämst och har sovit jävligt mycket idag. blir nog  halvdag i skolan imorgon.

å klippa mig!

puss

vårdcentralen

here i come!
haft sämsta natten btw, vaknat en gåg i timmen å druckit kopiösa mängder vatten. jobbigt att vara så törstig när man helst inte vill svälja vattnet. halsen är värre än någonsin, rösten också.

puzZzzz
(keiko hälsar)

ungefär såhär ja...


ungefär såhär skulle jag se ut med sidecut på högersidan
mmmm

slem i halsen

I HAZ IT! men trots detta irriterande faktum så har jag bestämt mig för att gå till skolan imorgon :D känns faktiskt ganska bra å komma in i sina gamla rutiner, även om jag mycket hellre haft ett sånt underbart sommarlov OM OCH OM IGEN mihihih.
imorgon kommer lönen och jag funderar på å bränna en stor del av den allra första dagen. klipptid på tisdag också! vet hur jag ska göra, men det blir en överaskning :D
min röst! låter som en brat från öfvre östermalm! HELT JÄVLA HEMSKT. allt pga halsmandlarna ofc. philip kände inte igen min röst igår när han kom hähähäh. funderar fortfarande på om jag drömde eller om han sa KAJSA JAG MÅR ASBRA inatt/imorse. kul om han gjordere :D 
jag svettas. om ni ser mig imorgon i skolan med fetaste svettdropparna i pannan, snälla påpeka det inte. jag har feber, ok?


länge sen ju. hos phil. saknar det lite :D

wäää

nu har philip åkt hem. WÄÄÄÄÄÄÄ
eler just nu står han å väntar på bussen (hoppas jag)
har vart ett jävla jobbigt dygn. jag har mått sämre än sämst, och igårkväll började philip må hysteriskt illa. vi låg i varsin säng å vred oss inatt. detvar förjävligt.
nu saknar jag honom
pusspusspuss
(ingen skola imorn)

åtta nio tio de e dags å dra nuuu

jag lyssnar på hets. jag tycker att hets är jättebra, det gör inte philip :D hets hets hets i say!
min hals mår sämre än nånsin, tråkigt va? kansk inte för er, skadegladja jeflar! hehehehehe jo men seriöst jag mår apa. men inte apa nog å isolera mig från finingen himself. imorgon blire! lengtar lite....

idag har jag inte gjort någonting :( skulle ju vart med frida & gänget men nä. orkar inte. får inte :( om min feber inte sjunker tills imorgon ska vi se om vi kan få åka in akut å få pencillin, hähä. hoppas nästan på piller, jag vill inte må skit.

föresten så är hello saferide asbra (the libertines med, lyssnat asmkt på dom idag puss)
And you laugh at my jokes and I laugh at your jokes and I even like the
birthday presents you get me,
and we dance in the living room, dance on the sidewalks, dance in the movies, dance at the festivals,
let’s dance, dance.
(refrängen går; DAMN, I WISH I WAS A LESBIAN men det passar liksom inte in så jag tog inte med  det okej)

jag måste va SJUK, sjuk sjuk sjuk

som en jävla råtta. funderar på om jag har halsfluss (KAJSA DU HAR JU ALLA SJUKDOMAR PUCKO). neeeeh, men seriöst. min hals är svullen som fan, kan knappt svälja. vill dö. min feber stiger. villd ö. har svettats hela jävla natten, och sparkat bort lakanet så hela sängen var BLÖT AV SVETT när jag vaknade :(:(:(:(:(:(
vill dö


förlåt philip för att du inte fått dina block än, jag ber om ursäkt.
och saknar dig men det antar jag att du redan visste

(keiko blev precis getingstucken)

Mobil

Jag bloggar från mobilen. Ganska najs. Men jag ska sluta blogga för ni är världens sämsta läsare. Hejdå

till philip


snälla bli glad


snälla bli glad


snälla bli glad



snälla bli glad


snälla bli glad




snälla bli glad


snälla bli glad


snälla bli glad



för keikos skull





frihet för få

hej
förlåt för att jag har varit så otroligt seg och inte skrivit på ett tag. jag ber om ursäkt hehe.
jag har varit upptagen med att må dåligt (fysiskt) och må asbra (psykiskt). va i stan med philip igår efter skolan, han köpte snyggaste byxorna jag nånsin sett! ibland vill jag också vara kille å va så snygg. bleee :D
sen åkte vi hem hit å åt vårullar som VANLIGT! men det är skitgott så det är okej :D sen segade vi i soffan. sen åkte han hem :( och bussjäveln körde förbi honom, så när jag precis skulle somna ringde han. han hade liftat hem med en tant från ålem :D gulligt trots våldtäktsrisken ;)
idag skulle vi ju till fuckingjävladämmet. det sög. träffa philip imorse. det sög inte ett dug. glädjeskrik istället. sen gick vi till dämmet och det tog 50 minutos. bajs. fick skjuts hem  av AGGEBAGGE! i like.

just nu sitter jag och febersvettas i snygga, rutigabyxor och millencolin t-shirt. U LIKE AIghT. blir antagligen ingen skola imorn.

heeeeeeelg
nu tack

föresten fick jag lön på fyratusen. tack markus <3

oldie


död

jag är nästan död. mår så jävla dåligt. dels är jag sjuk som ett troll, dels är jag arg och ledsen på djurindustrin och ni idioter till köttätare.
om ni vill läsa något längre skickar jag vidare er till http://typkajsa.bilddagboken.se
gästlösen = 65267 (tror jag)

första dagen i skolan var okej. jag var halvdöd som sagt. men jag verkar ha hamnat i en mysig klass :)

vem blir inte ful i 60W ljus?



jag  blire iallafall :D det betyder att jag & markus funkar likadant HIHIHIHIHI
puss

worst case scenario

så JÄVLA bra låt. har aldrig uppskattat den särskilt mycket innan, men shitpommes vad den är bra. finns tyvärr ingen video på youtube. men om ni vill kan ni ju tanka låten, den finns på laaksos album; Mother am I good looking?

haft en någolunda hemsk natt. började med att inte kunde sova. vände å vred i typ 2 timmar.... kanske inte. men en halvtimme iallafall .__. hatar näre är så. keiko är vild som ett lejon på kvällarna också. efter ett tag somnade jag. vaknade vid 5nånting av att keiko bet mig å studsa runt i sängen som vanligt. han HÖGG (!!!!!!!!!) mig i näsan :( ska gå å kolla om jag har några märken. jag satsar 2 spänn på att jag har fetingmä'kerna ALLAN!!!!!!! somnade om å vaknade igen vid halv 7. keiko ofc. skrek på mamma TAAAAAAA KAAAAAAATTEEEEEN!!!!!!!!!!! sen sov jag ända till åtta :D:D:D jag hade ställt klockan på det förstår ni :)

ronja missade busssen idag. första dagen i nya skolan. hon var ledsen. stackars barn. men pappa körde henne som tur va :)

föresten så tror jag att jag har glömt att berätta att as we speak så är anton i hultsfred hoppas han har det bra...

I call you in the morning crying on the phone
glad to hear your voice but your voice has turned ice cold
It was that very moment that I made up my mind
there's no longer no use for me to try
i love laakso.

höstångesten

vet inte vadfan det är med mig. går å e ledsen för absolut ingenting HELA TIDEN! hatar mig själv.  arrrrrgh så frustrerande. är inte ens nervös för skolan som börja imorgon, går istället runt å tycker synd om ronja så är jätterädd. hon ska börja nova, stackarn. ska ut å käka med några från nya klassen imorgon. jag vill träffa philip.u
uuuuuuuuuuuuuuhm.

försökte springa förut. det gick åt helvete. lika bra att sluta inbilla mig om att jag någonsin kommer bli i närheten av vältränad


blä

utvärdering, sommar -08

- Gjorde du något i sommar som du aldrig har gjort förr?
yesbox :)

- Dog någon som stod dig nära?
NJET :D

- Vilka länder besökte du?
suecia, only.. och gotland då HEHE

- Är det något du saknar sommaren 2008 som du vill ha sommaren 2009?
gängeeet saknar jag ju lite va


- Vilket datum från sommaren 2008 kommer du alltid att minnas?
11 juli :)

- Största misstaget?
hmmm... hmmm.... stå längst bak på NOFX. jag hade plats längst fram men jag gick bak. vilket jävla pucko :(

- Har du varit sjuk eller skadat dig?

jag har inte skadat mig, philip har skadat mig :)

- Bästa köpet?
har ju sparat pengar.... men jag antar att dte blir alla festivalbiljetterna & konsertbiljetter :)

- Vad spenderade du mest pengar på?
FESTIVALOS :D

- Gjorde någonting dig riktigt glad?
ja :D vädret & människorna & musiken ofc

- Vilka låtar kommer alltid påminna dig om sommaren 2008?
alla Boris & the jeltsins, Babian, NOFX och..... Bad religion - do what you want :D

- Var du gladare eller ledsnare i sommar jämfört med tidigare somrar?
MYCKET gladare :D

- Vad önskar du att du gjort mer?
solat kanske... hehe nej jag vet inte.

- Vad önskar du att du gjort mindre?
suttit hemma ;) även fast det var kanske 10 dagar som mest som jag degat hemma.

- Hur tillbringade du midsommarafton?
med släkten + philip och anton :D asbra!

- Blev du kär i sommar?
jau hue

- Hur många förhållanden?

3 :) HIHI

- Favoritprogram på TV?
inte kollat på tv..

- Bästa boken du läste i sommar?

SNABBA CASH - JENS LAPIDUS :D

- Största musikaliska upptäckten?

boris & the jeltsins :):):):)

- Något du önskade och fick?
mr. PEE

- Något du önskade dig men inte fick?
uuh, hultan kanske

- Vad gjorde du på första dagen på sommarlovet?
var på ronjas skolavslutning.. där snackar vi PAAAAAAARTY.

- Finns det något som skulle gjort din sommar bättre?
mer pengar kanske... eeeeeelller nä jag vet faktiskt inte :D den var fett bra

-Hur skulle du beskriva din stil sommaren 2008?

korthårig ._. och glad. korthårig & glad!

- Vad fick dig att må bra?
människorna :D

- Vem saknade du?

GÄNGET!!!!!!!

- De bästa nya människorna du träffade?
festivalfolk tror jag!

- Sommarens sötaste?

philip :D

- Sommarens hetaste?
jag. HEHE ne keiko

- Sommarens största kärlek?
philip såklart.

- Sommarens besvikelse?

inget :D

- Sommarens bästa?

roots & gotland



okej. denna sommaren har helt klart varit den bästa jag ahr varit med om :) NÅNSiN!

i am a waste of time

if you ask me
if you ask me
hej. kom hem från bion för ett tag sen. satt å grät i bilrn. har faktiskt inte en aning om varför. kanske är för mycket nu bara. inget dåligt. allt är förjävla bra för att vara sant typ. börjar plugget på tisdag. ganska rädd. men resten är ju bäst. mr. pee du är bra. tänkte på soffan hos gustav å hur fulla vi va å hur jävla dumma vi har vart det senaste året. SERIÖST.å alla jävla missförstånd å jag fattar inte :D blir ledsen igen.
keiko kliver på tangentbordet RGHH.  han har blivit tjock :D mysig å fin päls :D najs najs. just nu står han på mina axlar, tuffing.

filmen var förövrigt den sämsta på jävligt länge. sen hard candy tror jag.

nu ska jag gråta lite mer, puss.

hihi, fint







fint?
ja :D

blä

jag har jättenåra läsare.
det var skittrevligt igååååååååår. idag är jag buttice som en gris. i övermorgon är det skola och ikväll ska vi på bio.

puss

jak er tjok

såååå äre förstår ni :D enligt philip iallafall. enligt honom är jag tjock och underviktig aight.
jusst nu sitter jag i hans rum. lyssnar på musik. nått konstigt....  john lennon vaaaaaare! nu vet jag det. och ni också. vi har precis käkat fetaste middagen med hela det här området. det var skitgott :D potatissallad + basilikapuckar å massamassa fruktgrejsimojs. typ PASSION. hehehehe mums.
nuuu ska vi snart dra till el gustavo där det bjuds på PARTAJ! partaj två kvällar i rad, ojojoj ;) föresten så vare inte jag som la ut halvnakenbilden på mig på min bilddagbok (såklart). ehhhhhhhhhhh

hihih. jo.

philip är FUUUUULLLLLL

hahahaha
kajsas & philips fredagskväll. så fint. sitter och shottar, alldeles ensamma ute i skogen. mmmh u like. philip spelar gitarr också. lite millencolin och lite BOBBAN! hehehehe
(marley)

keiko äter upp alla våra chips.
skål!

raaaaaawr




hehe

tiiiiiiiiidigt.

klockan är fem i nio :D familjen åkte till stockholm flr en timme sen!!!!!!!!!!!! IIH huset ensam wööö wöö :D philip kommer ju hit idag, men jag vet inte när. och han  vägrar säga. bleeeh på honom :D så nu kommer jag sitta på helspänn å bara vänta. uhh. det enda sällskapet jag har är keiko. och 3 hundar. mjau



uuuh

jag har ont i magen
och tråkigast i hela jävla skitvärlden
just nu är allt sämst
AAAAAAALLLT är jättedåligt
längtar tills imorgon
uhh


*hm*

min lillasyster sitter och mumlar för sig själv. spännande. idag har jag läst min bok och käkat veganskt. spännande! fick hem det gratismaterial jag beställt från Djurens Rätt idag! en jävla massa planscher och några foldrar :D ska in och tapetser kalmar nån dag hade jag tänkt :):):):) NAAAAAAJS! ska ju försöka bli vegan igen, men det kommer bli riktigt jävla tufft. denna gången ska jag inte sluta med mjölken & äggen på en natt. får liksom avvänja mig lite långsamt... har somsagt käkat veganmat hela dagen idag. nomnomnom! har även köpt hem veganskt smör, mjukost, yoggi + massa bönor och grönsaker :D YEEEE!!!! hejja mig.

det är fint väder ute. inte ett moln.... så lång ögat kan nå... hehehe imorgon kommer philip hit :D och anton & Albin också!!!!!!! YAAAAY. vi ska titta på film. pusssssssssssss film är förjävla bra.



somebody told me - the killers
detta var den första låten jag hörde med the killers. fyfan vad bra den är :D

ruby, don't take your love to town

solen skiner och jag sitter här inne och lyssnar på the killers! ahhh underbart ;D men jag har faktiskt vart utomhus ganska länge idag. satt och läste montecore här ute med philips keps på mig, ingen sol i ögonen här inte! helt plötsligt kommer 3 st gigantiska (läs; normalstora) getingar och sätter sig på mina HÄNdER! AAAAAAARHHGHGH så jävla äckligt. får panik och springer in ._. så nu sitter jag alltså här. the killers är bra. fett bra. verkligen jättebra. nästa gång de kommer till sverige ska jag gå å glo, å philip ska följa med. det ahr han lovat :D
imorgon kommer han hit! WIIEEEE!!!! föresten har han lunch nu hehe. hehehehehe.
jag gick upp klockan 10 idag :) keiko keiko keiko är en bra väckarklocka. idag var han helt hysterisk och bet mig i armarna, fingrarna OCH näsan. jefla katt :D skrek "MAAAAAAAMMMMMAAAAAA!!!!!!!" helt förtvivlat. farsan svarade med ett VA!? och sen hämtade han katten. vaknade senare igen av att han står utanför dörren å krafsar å tjuter som fan (keiko, inte pappa....). självklart får han komma in och då är klockan 10 så då vaknar jag på riktigt :)
förlåt om jag bara snackar om min katt. förlåt. ska försöka skriva lite interessanta saker.....


skolan börjar på måndag. klockan 13:00 är det upprop i hörsalen på lars kagg. UUUUUHHH! vill inte. + att jag har 0 kompisar så jag vet inte hur jag ska göra första dagen. hmmmmm. hmmmhmmhmmm.... :(


It's hard to love a man whose legs are bent and paralyzed,
And the wants and needs of a woman your age really I realize,
But it won't be long, I've heard them say, until I'm not around,
Oh Ruby, don't take your love to town.

She's leaving now cause I just heard the slamming of the door,
The way I know I heard its slams one hundred times before,
And if I could move I'd get my gun and put her in the ground,
Oh Ruby, don't take your love to town.

Oh Ruby, for God's sake, turn around


helloooo

philips farmor och farfar (oma & opa, aight?) var skittrevliga, förstår ej varför jag var nervös ;) vi åt jättegod lasagne och sen spelade max & jag GUITAR HERO medans philip duscha. jag ägde max, yesyes. sen glodde allesammans tv. mycket trevligt :D
satte mig på bussen hem och började sakna den sadistiska mansgrisen. men vi ses ju på torsdag. vilken tur :D

drömmar

jag drömde skitjobbiga drömmar inatt. vaknade upp och mådde dåligt. jag hatar sånt. det man drömmer kan få en att börja tycka om människor man hatar eller hata dom man tycker om. men ingen sån dröm inatt! inte riktigt så iallafall. usch usch usch.
vaknade klockan tolv, och det förstag tänkte var HAHAHA NU ÄTER PHILIP LUNCH. PÅ JOBBET! hihihihiihihihihiihiihih. vaknade egentligen klockan nio av att min pojkvän bet mig i näsan idag igen. morsan öppnade dörren å fnissade lite när hon såg att han hade ockuperat min mage (in your face philip). keiko är jävligt snel å söt men imorse var han bara jobbig :( "men keiko jag vill ju sovaaaa!!!!!!!!!!!!!". han lyssnade inte. studsade runt där på min mage/mina axlar/mitt ansikte och hade så väldans roligt. jefla katt :D men jag älskar honom iallafall.

idag ska jag hem till philips place i lindsdal å träffa farföräldrar. å snacka engelska. är nervös :( vadfan ska man ha på sig liksom? uuuuh.
och eftersom det inte blir någon mer blogg ikväll så tänker jag ge dagens musiktips nu:



joel alme - the queens corner
väldigt mjukt och väldigt töntigt, men jävligt bra tycker jag :D
have you ever met a girl like that?
have you ever loved a girl like that?


puss

inget laakso tonight

anledning? jag orkar inte lyssna på laakso jusst nu. nu sitter jag och är lite smånostalgisk å skriver med till THE HIVES!!!!!!! fy-jävla-fan vad bra dom är!
har iallafall bestämt mig för att ha en youtubevideo/dag här i bloggen. det blir väl trevligt, huh? :D i like i like.



THE HIVES - ABRA CADVER
They try to stick a office worker inside of me
But I kept breaking free
They could not capture me
I pulled maneuvers they were closer to savage see

jag längtar tills på torsdag. torsdag & fredag & lördag.


kajsa <3 listor

Jag kommer från: yttre rymden (KALMA)
Jag heter : Kajsa
När fyller du år : 28 Augusti, det är snart :D:D
Tycker du om någon just nu : jaaaa-aaa :D

Jag samlar på : lik. haha neh inget
Gröna eller röda äppeln : gröna om dom är riktigt jävla sura! mmmh i like. annars röda

Vem ringer du när du är arg/ledsen
: ingen. har ingen sån polare längre... förr var det emma å jag som kunde snacka i 2 timmar. men icke.
Gillar du golf : jag ser mig själv som en golfhatare
Vilken tid gick du upp idag : runt klockan 11
Har du sovit i din egna säng inatt : yeeeesbox, med en av mina pojkvänner
Har du strumpor på dig nu : AAAAAAAAAAAA
Hur svarar du i telefon : hej det är kajsa. ELLER heeeeeej *konstig betoning* eller kanske TJAAAAA elelr TJEEENAvad vet jag
Vad ska du göra ikväll : uuuuuuh inget :(
Vad ska du göra imorgon : träffa philips farmor och farfar :D pheeedt!
Vad vill du bli när du blir stor: veterinär har jag funderat på. eller läkare kanske för då tjänar man mucho pesetas :)
Är det okej att gråta : jaadå
När grät du senast : det var ett tag sen eftersom jag är så glad nuförtiden :D
Vilken årstid tycker du bäst om : sommar 4  shoo

Laddar du ner musik och film från Internet
: nej? :S:S:S:S:S hehe
Vad skulle du göra om du vann en miljon : resa en jävla massa :D och SHOPPA :)
Bär du glasögon eller linser : både och, glasögon atm.
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder : jag umgås inte med folk som inte äger minst en acnetröja :P hihi puss
Har du piercing : YESBOX! öron och läpp. ingen smiley :(
Vill du gifta dig : näääää
Vill du ha barn : jaaaa :D

Solar du ofta : när jag är på stranden duuh :)
Är du bra på att laga mat : jag är bäst
Är du flygrädd : det är läskigt när man lyfter & landar tycker jag
Hur vig är du : skitvig! omg måste vara vigast i kalmar :O
vad dricker du helst när du är törstig : vatten
Vilken är din favorit glass : MAGNUM mayan mystica :D

Tror du på ett liv efter döden : nehhh
Tycker du om sushi : har aldrig smakat, men antagligen inte
Vad äter du helst när du ser på film : chips & ranchdipp :D
Bor dina föräldrar tillsammans : yeez
Har du tandläkarskräck : haha nä :D
Vad heter du i mellannamn : ingalill & louise HEHE
Är du morgon- eller kvällsmänniska : inget av det. är en mittpådagenmännska.

Vilken ögonfärg har du : blååååååå
Vilka hår färger har du haft : haft typ alla utom rött, men det kommer snart :D
Har du någon gång gråtit dej till sömns : ooo ja. depression <3

Senaste låt du hörde : my gods - LAAKSO
Vad gör du på helgerna: "chillar"
Brukar du bädda sängen : har faktiskt börjat med det :D typ 2ggr/vecka nu :) deeeet ni
Hur många timmar sover du på en natt : när det är skola blire typ... 7 h å annars jävligt många :D
Senaste bok : läser MONTECORE nu av Jonas Hassen Khemiri :) innan dess var det SNABBA CASH av jens lapidus. rekomenderas starkt!
Har du kysst någon under den senaste veckan : aaaaa :D
Vad var det senaste du sa : ronja!!!!!!!
Önskar du att du bodde någon annanstans : jaaa
Vem kramande du senast : phinlip antagligen om inte djur räknas hehe. det är ju faktiskt lagligt
Saknar du någon nu : MM :(
Hur många lampor har du i ditt rum: 2
Vem ringde dig senast : aldrig nån som ringer mig :)
Vad är du allergisk mot : badskum?
Var du glad igår : nehhh. eller jo på kvällen när vi hade fått hem keiko :D
Vad är din favoritfärg : typ vitt/rött/blått e fiiint
Sminkar du dig : mjaa, ibland så
Hur ser ditt rum ut : LILA tapeter med affischer på väggarna..
Känner du dig värdelös : NÄ :D
Har du somnat i skolan någon gång : yeees, en gång.
Tror du på gud : haha va


en av mina tre (!!!) pojkvänner

nyss var det en, nuförtiden har jag ter. jag nämner inga namn, för de vill säkert vara anonyma ^^


jag har då aldrig sett ett coolare par i hela mitt liv
HEHE JO

men du sover ju, du hör ju inte på

god morgon! klockan är halv tolv och jag har precis käkat frulle. riktigt jävla illa. MEN! jag är beredd att skylla allt på Keiko :D han sov i min säng hela natten, sen imorse så stängde pappa dörren å ställde in hans mat & kattlådan. för fönsternissen kom ju imorse klockan halv 8, ådå kan han inte ha en katt som springer runt här å pajjar grejjer. keiko tycker om att bita i näsor :) vaknade vid halv 7 imorse av att jag kände två mjuka tassar på min gigantiska näsa. "WTF!!!!?" ungefär... öppnade ögonen och där var denna vackra varelse, som försökte ta tag i min näsa (utan klor ofc<3) och föra den till sin mun. jag gick med på det å då nafsade han till lite. knäpp jävla katt :D jag gillar honom :) så jag har alltså legat hela morgonen å fajtats med en superpigg keiko som hoppar runt i hela sängen. sen fick jag äntligen sova, och då sov jag till halv 11 :D

idag ska jag göra absolut ingenting. undrar vad philip gör........ HHHEHHEHHEHEHEHEHEHEHEHHEHEHHEHE JOBBARN!
jag ska antagligen gå en prommis/jogga :) och så ska ronja å jag ta ut keiko på gräsmattan.
jag gillar keiko.

Skyll dig själv ingenting händer här
Men det gör ingenting om dina händer är här





hjärntvätten fortsätter

Laakso har gjort en låt som handlar om staden Norrköping. låten heter just NORRKÄPING. eller norrkoeping rättare sagt. fyfarao vilken bra låt, och texten är nästintill underbar :D:D en av de få låtar jag kan helt utantill...




vet inte vilken vers jag ska citera, så det blir en liten mix :D

You were the first of us to make love 13'th of December '94
Santa Lucia what was it like
To have a girl in your boy room the whole night
I hated you and your first girlfriend
Thought I was alone in the world being a virgin

You said that bananas could make us high
Saved them in your locker till they got dry
Remember how cool we felt
Behind the corner smoking cigarettes


och föresten, markus är charmig LIVE. aight?



hej

KISSEKEIKO <3

keiko

albin har startat sin blogg igen, det gillas. så nu tycker jag VERKLIGEN att ni ska kolla upp den, länk finns llängst ner till höger.

och katten heter KEIKO, inte helge. och han är förbannat söt måste jag säga. jag tror jag är hans favorit redan ^^

AlbinOliv.blogspot.com

för inte särskilt längesen så började Albin blogga. hans blogg var skitbra. tänkte skriva ett inlägg om hur jävla  bra den var. skulle in å kolla en sista gång inför mitt inlägg, MEN. HAN HAR TAGIT BORT SIN BLOGG.
albin; du gör mig ledsen. den var hur jävla bra som helst. jag har ju tillåmed länkat dig här på min blogg!!!!!!!! det är inte alla som får bli länkade. och så går du å raderar din blogg. jag blir ledsen.

och just nu lyssnar jag på laleh. hon är phedt bra. lyssna på han tuggar kex.
föresten så är mamma & pappa på öland å hämtar katten as we speak :D den ska antagligen heta HELGE. efter vårt hus. fett :D 


mjau

vi har precis köpt en katt :D han heter KEIKO och vi ska förhoppningsvis hämta honom redan ikväll :D:D:D
så philip & jag blir både hund- och kattvakter till helgen. YAAAAAY!

Oh boy

hur längesedan var det inte som Miss Li gjorde den låten? och VARFÖR går den på radion NU!? jo, för att svenska radiolyssnare är dumma i huvudet. usch. för jag antar att radiostationerna spelar jusst det som lyssnarna vill höra, så det är ju inte bara radiostationens fel?
blä. visst, låten är sjuuuukt jävla bra. men svenskar är sega.

idag sov jag till klockan tjugo i tolv. ASSKÖNT! mitt rum ser ut som fan, så idag måste jag städastädastäda hela dagen :( 
föresten så har jag diadem på mig. DIADEM. usch, stor-panna. men jag måste. mitt hår har blivit förjävlalångt. ska ringa å boka klipptid på stans billigaste place, imorgon. puss på det va. 
å puss på laakso. HEHE.


sleep tight

jag vet att jag har bloggat typ 6 ggr idag, men vet ni vad?
nu ska jag sova. i MIN säng. ensam. men min säng är fanimej bäst.
(L)

och föresten får ni säga vad ni tycker är bäst. många korta inlägg om dagen eller några få lite längre?


puss


----
i'm a boy.

projekt: få philip att älska laakso

här om dagen (igår?) sa han; du får tvinga mig att börja lyssna på laakso. så OKEJ. det ska jag. jag ska skriva lyrics och ha videos här i bloggen. det blir trevligt för er andra också, för laakso är så jävla bra :D



Västerbron - Laakso
philip och jag var i rålandshovsparken (?) igår och skulle skejta men det var för blött. i bakgrunden såg man västerbron. vi sjöng denna låten. jag har en  bild när philip posar framför bron, den finns på hans bilddagbok.

It was time to say goodbye, I got her number and she got mine.
I got her address and I had to say;
Hey, sorry I'm homeless.

du behöver inte älska laakso. bara tycka om :)

estocolmo

heeej alla (typ 3 st kanske) läsare. as we speak så sitter jag i en lägenhet på kungsholmen i stockholm. vi sitter o ch kollar på PIPP PÅ RYMMEN och tilde ska precis sova. phedt. vi har passat henne hela dagen och det har vart najs :D snel phlikka det där. imorgon ska vi (jag å phille) till grönan med EVZOR :D vi ska åka fritt fall tilt. spennande.

KAJSA HISSAR:
pippi långstrump. coolaste tjejen någonsin. och så stark!

KAJSA DISSAR:
philip. han är elak och hemlighetsfull. och så bits han. och slåss. och säger taskiga saker. men jag gillar han lite iallafall. LITE!

RSS 2.0