i'm having trouble with control

kajsa har gått och blivit KÄR.



och så har hon klippt av hockeyfrillan och det ser förjävligt ut.

puss

vi blir bara fler och fler

jag sitter och lyssnar på Säkert!
jag blir lugn av annika norlin, hon är fett bra.

idag har jag bara degat. skulle in å glo på skate men jag var för trött, soooooorry. mest suttit vid datorn och läst. SNABBA CASH av Jens Lapidus eller vadfan han heter. mucho bien bok, jag gillaren.

imorgon ska jag och mamma handla mat som jag ska ha i farmor & farfars lägenhet, frulle osv. sen släpper hon av mig där, sen är lägenheten min tills på onsdag kväll. för när jag har slutat jobbet på onsdag ska jag hem och packa.
på torsdag. Torsdag med stort T. West Coast Riot. en punkfestival i göteborg. fyfan va bra det kommer bli! längtar jättejättemycket.

jag är rädd, för du ser för bra ut.
säkert & markus krunegård - det kommer bara leda till nått ont
jag är feeeeeeeeeettt förvirrad näre gäller snyggmannen
så äre.


hej

midsommar

philip och anton var här. det var ganska rooligt trotts fulla idioter.

hola

hej
tror jag ska ringa jordgubbsmannen/kvinnan idag, det blir nog najs. förhoppningsvis. och så kommer farmor hit i eftermiddag för att farsan ska skjutsa henne till gotlandsbåten imorgon. hon ska HEM och lägenheten är äntligen min igen (L)

likez him, i does it

you and you and you and you

a monkey needs to dance and so do you

lalalala lyssnar på johnossi, trevligt som fan! skiiiiiiiitlänge sen men ojoj vad dom är bra, synd att jag missa dom på siesta ju.

inatt sov gänget no.2 + philip och anton på lungnäs, det var jättetrevligt. va superdött i början men sen smög sig natten på och OJOJ va roligt allt blev :D

fett mysigt heido

arg varg?







galentjej_92
nu har jag städat mitt rum, rensat bland mina kläder, hängt upp koola tröjor som jag inte använder på väggen och skapat ett par nya shorts. SKAPAT = klippt av ett par jeans. gör det ganska ofta nu. det känns bra, kreativiteten flödar liksom. imorgon blir det grillning och det ska bli trevligt.
hej philip föresten. min enda läsare. fast idag har jag haft fyra.
VILKA ÄR NI ANDRA!!?!??!?!?!

k.a

säg mig att det löser sig?

tror jag ska gå en promenad nu, då tänker jag oftast mycket bättre. det är ju bra för jag har ganska mycket jag vill tänka på. en viss kille tillexempel så är jäääääääättebra och så vill jag  tänka på dumma kompisar.
så nu jävlar ska jag tänka.

hihi ingen som fattar att jag är tillbaka, SKOJ :)

(jag har blivit ljushårig :O)

fint

den som först förstår att jag är tillbaka skriver en kommentar fort som fan!

hej blogg.se

RSS 2.0