hej mina små barn

och det gäller även kärleksbarnet i philips mage <33 föresten så har jag hittat fulingen som tror att vi har ett barn på bilddagboken, han är inte så snygg ^^

igår var "sista"  jobbdagen för vår del, asskönt! tre dagar räcker gott och väl om jag säger så! ont i ryggen och fetaste träningsverken i benen, i hate it. nu sitter jag hemma hos philip och idag är en slödag. skitksönt. han pluggar och jag sitter vid datorn. chill. imorgon ska vi hem till mig och träffa finaste keiko som jag inte träffat på år och dar. mamma säger att han ahr blivit tjock :D soet.



lov är najs när man verkligen har lov helt enkelt.

plantor

är hos philip. idag har vi jobbat. han är ledsen och duschar. jag sitter här å har tråkigt.
rookie var bäst

peppar och salt

fast mest peppar :D är så peppad så att jag nästan ramlar ner på golvet!!!!!!! jag har nyss ätit en banan och den var god :) nu ska jag bära in ved, blåsa håret och sätta mig i en bil. sen på tåget.


hoppas frida och gänget vinner skattjakten! och hoppas dom är kul. är lite avis..... jag vill också vara 80talare. klä ut sig måste va något av det roligaste som finns. iiihhhhh men jag ska till hultizzzz å chilla fett i antons lägenhet

adios mis amigos

ingen mer dramatik

det var vuxet, behärksat, långsamt, sansat å tråkigt och trist
det är så ttråkigt och trist utan dig


oh my god
markus krunegård är kung och imornkväll ska jag se honom tillsammans med FRIDA, JOHANNA, ANTON, RONJA OCH PHILIP!!!!!!!!! det, mina vänner, kommer bli magiskt. jag hoppas på en repris av rassle.  massa övelyckliga ungdomar som bara hoppar runt, runt, runt och skriker ut texten. åh, så underbart.

idag ska jag till skolan. ovanligt? hade ont i halsen när jag vaknade.... hehehehe. NÄ men jag ska till skolan! och det kommer vara segt ash ewll, men sen ska jag simma och det tycker jag om! tro det eller ej, men jag har fått asfeta muskler på axlarna. shiiiieeet. puss på att simma. fast jag vill inte ha breda axlar, inte ett dugg. jag  fasar tillåmed för att få breda axlar, men det är ju samtidigt kul med lite resultat!

martin är farlig
men han är jättefin



ZOVA

sova i stora sängen
mmmmmmm
straight edge
mmhhhn

ANTON

BEHÖVER VI TA MED OSS LAKAN TILL HULTSFRED????

blä

jag tror att jg håller på att bli sjuk
jag är inte ens hungrig :(

men jag saknar min finaste philip

pepparkakor och kaffe

det är fint det. en kopp svart kaffe (koffeinfritt blev det idag, nyttig) och en fet bunke med pepparkakor. åt inte särskilt mycket i skolan, hade ingen direkt aptit, så jag känner att jag är värd att frossa i pepparkakor. pepparkakor är nog det allra bästa med julen & vintern. pepparkakor och lussebullar. åh halleluljah!

idag hade jag bara tre lektioner i skolan. engelska, kemi och spanska. och på spanskan gjorde vi inget alls, fick bara reda på provet och kollade på perversa filmen. det var najs. föresten så hade lärarn räknat en massa fel på provet :D maxpoäng var inte 96, utan 86. jag hade inte 69,5 poäng utan 74,5!!!!!!!! av 86!!!!!!! nästan mvg där :D iiihhh!!!!!!!

efter spanskan gick jag och satte mig på centralen för att vänta på min buss. johanna ringde och berättade att hon skulle till rookie på FREDAG istället för LÖRDAG :D
LYCKA LYCKA LYCKA! fan va vi kommer ha kul. partyy woooooh

(jag är glad igen)


biblioteket

hur kommer det sig att jag alltid hänger här på onsdagsmornar?
jo
philip sover oftast hos mig på tisdagar, och då måste jag åka till skolan 8 även fast jag börjar 20 i 9. suger litemen det är han värd.

imorgon ska vi till hultsfred. det blir skoj!

alla är arga på mig
alla är ledsna på mig
alla är sura på mig

uuuuuuuuhhhhhhhhhhhh

så trött
så trött
så trött
håller på å somna
på biblan :(

bloggar lite bara för att skryta röven av mig. jag har glömt att säga attJAG FICK MAXPOÄNG PÅ KEMIPROVET AAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!
helt sjukt
jag har aldrig fått maxpoäng på ett prov innan :D och KEMI!??!?!?!??!? hihihihihihihi fysatan va jag är lycklig

jag har simmat också
det gick bra
det var skönt
nästan helt tomt på folk
nu är det bara idrotten kvar + att vara i skolan till tjugo i fem
WIHUU

(skrivit ut rookiebiljetterna, RONJA!)

imorgon, då ska jag bränna

bränna fett som bara den! egentligen börjar jag skolan vid tio, men jag ska åka in så att jag är där vid åtta, simma minst en kilometer, trycka i mig massa frukt, och SEN ha idrott! FYFAN :D:D:D:DD::D så nöjd

kalas för theo idag och det var supertrevligt och supergott. jag gillar mat <3 ronja ska med till rookie :D:D:D:D iiih säger jag bara, det ska bli kul!

katten `__´

han är elak. han har legat och gnagt på min hand hela morgonen, medans jag långsamt vaknat till liv. min säng är föresten BÄST, även om den kanske är lite överdrivet stor.

idag ska jag på kalas ochdet ska bli kul :):):) har stått en KVART (mycket för mig) och haft klädångest, men nu har jag äntligen bestämt mig.

LYCKA TILL
philip och lukas
:)

snart är det rookie




på torsdag smäller det! åker upp på torsdagkväll till anton å chillar där torsdag/fredag. på kvällen på fredagen börjar spelningarna :D:D:D:D har inte ens köpt biljet.... detär nog dags snart hehu. helgen har alltså spenderats med philip, som vanligt. igår var det ju gymnasiemässa så vi var tvugna att vara i skolan. sov föresten första natten i min 1.40 säng i fredags, underbart :D skolan var chillzor, tramsade mest runt och åt massa gott. hem till philip sen och vi skulle möblera om hans rum. det började bra, och slutade bra HÖHÖHÖ. sen gjorde vi oss redo för att se på GÖKBOET, somnade i philips knä. han skrattade så jävla mkt så det var faktiskt svårt att sova, höhö. vaknade sedan och då spelade vi PORTAL!!!! jag spelade till en början, men sen började jag må illa pga allt fett jag hade proppat i mig under dagen. så philip fick spela vidare. han fastnade och satt uppe halva nattens medans jag ville sova, bitch <3.

idag har vi skejtat, bakat äckliga bullar, kollat på lite dokumentär å gosat med nellie :D hon är söt och gillar philips säng nästan lika mycket som jag gör. nu är jag hemma igen och det är lika tråkigt som vanligt. imorgon ska vi ut till lindsdal för theo fyller 4 :D myyzzz.

jag har matteläxa och jag fattar fan ingenting överhuvudtaget.

ensam IGEN

nu saknar jag philip.
ska sova ENSAM i min superstora säng :(
keiko är elak

you can fool some people sometimes

but you can't fool all the people all the time
bob marley är bra. reggae överhuvudtaget är bra. gotland är bra aaaaaaaaaqghghhhhhhhhhhhhh jag saknar gotland.

fixat hurtsen till mitt rum, + en PLANTA. det blir asfresh å imorgon kommer min säng <3<<3<3<3<3<3 damn good.

ikväll ska jag sova tidigt. och nu ska jag fan sluta med kaffet på riktigt, tror det är pga det som min mage är helt jävla svullo. det är jätteläskigt. den är GRAVIDSVULLEN utan att vara gravid. och det gör lite ont om man trycker. äckelmage.

kajsa och antn ekberg, vilket par!

det tycker iallafall lärarpraktikant-helen. jag däremot.... naah. han är inte min typ. vi fick alltså göra parprovet i naturkunskap idag. som tur va så hade anton pluggat, det hade inte jag. jag satt och läste SERIER hemma hos philip igår istället, underbart :D skolab var helkool idag, åkte in till stan och träffade mamma efter. vi köpte säng och kudde och vasar å en HURTS jag håller på å sätta ihop nu. klurigt. sängen får jag hem imorgon :D 140 fucking centimeter :D:D:D DEEET NI!!!!!! mhm i like.


allt är som vanligt, peppar rookie. pappa är ett as men det är ju också som vanligt hejdå

mobbare

philip och ronja mobbar mig
jag hatar dom ytterst ute

idag börjar jag klockan 10

men jag är uppe iallafall. vilket jävla retard. ska sitta i skolan/på resurs i 1½ timme för å plugga naturkunskap som jag ändå inte kan. schit.


jag luktar man

it's true! simmade ju idag efter skolan, det gick sådär btw, och morsan har köpt nu jävla mans-dubbeldusch till mig! DEN SILVRIGA! UUUUUUUH stinekr manshelvete från typ tio meters avstånd :( 'cklig, hiphopman också. inte god philipman :(
skolan var pain idag. segt och jävligt. höll på å somna på svenskan, men jag och frida livade upp stämningen med lite hängagubbe :D frida var bäst....
skule ju plugga asset av mig ikväll, men det blev inte riktigt så. philip tipsade om en serie som är så satans bra. har läst.. 129 avsnitt :)
http://www.questionablecontent.net/view.php?comic=129
hihihi, i love. imorgon sover mannen här och det ska bli mycket trevligt, han är mysig.

adjö, nu ska jag fortsätta läsa om FAYE och MARTEN.
puss

mat

nu ska jag sätta mig med mina böcker. jävla fan vad mycket läxa/prov jag har alltså. usch. måste nog åka in å sätta mig på resurs imornbitti, innan idrotten. hoppas det är uppet.


en fet kopp kaffe och nu jävlar ska det pluggas :(

du är så mysig

hej
idag vaknade jag upp och var superutvilad, sånt gillar kajsa. gick och la mig vid NIO (!!!) igår förstår ni! fett najs & fett mys. åt en superstadig frukost, utan ägg dock, och nu sitter jag bara å myyyyyser. det börjar ljusna ute också, fett med mys. allt är så jävla mysigt en morgon som denna. mys mys mys! snart ska jag iväg till skolan, det är inte så mys. men det är mys att börja tjugo i nio :D fett mys.


och såhär ser mys-kajsa ut idag!

myyyyyyyyyyyyyys

helgen



den har varit mycket bra. mådde skitbajskorv  fredags men nu är allt bra och det gillar jag analmycket. analklåda är föresten sveriges osexigaste ord, enligt nån tidning. hihi.
sov hos philip efter filmen i fredags :) upp HYFFSAT tidigt lördagmorgon för att åka ut till böle och plocka svamp (!!!!!!). helt galet, jao. men det var hemskt trevligt :D hittade FETT mycket svamp! hela jävla skogen var verkligen full :D sen lämnade dom av mig här hemma, tilde hälsade på keiko också höhö. jag duschade & åt sen åkte jag in till philip igeeeeeen. gick på party i lokalen, thang & joel hade fyllt år. det var jättetrevligt, fast philip och jag trotsade ost-grejjen :O vi var tvugna att va trevliga å äta lixxx ;) pizza är så förbannat gott. åt det idag igen, hemmalagad ofc ((:
idag har vi skatat & pluggat & ätit pommezzzz. fyfarao vilken bra helg :D  

dagen jag fick nog var en tisdag

hehehe naviddddd
nu är jag hos philip, det blev så att jag sov här igår efter filmen :) chill chill
idag ska vi plocka SVAAAMP! det ni! sen ska vi partaja i lokalen för thang & joel har fyllt år :) det ska bli trevligt :):):):)

bice igen

film nuuuuuuu
ska bli kul
hittar inte hem till frida :(



jag har plattat håret

bice

allt är värdelöst och jag funderar på att
1) springa tills jag spyr
2) äta upp alla wienerbröden jag har köpt till min lilla famlij




fint

Navid Modiri & Gudarna

kiss kiss kiss

i would never kiss anyone
who doesn't burn me like the sun
and i remember every kiss
like my first kiss

det blir genast mycket roligare om ni översätter kiss till just kiss. kiss som i kissa.

världens softaste låt

världens softaste låt, det måste ju vara ordinary people - john legend. så jäääävla bra. jag hade en john legend-period en gång för mycket längesen. det var jag och eve som satt å sjöng ordinary people hela natten lång framför datorn. ah, miss those times ;)

 IDAG!!!!! var det konditionstest som gällde. det gick asbra :D sprang heeela vägen runt, OCH spurtade sista 100 metrarna, så nöjd, så nöjd. tiden var inte särskilt bra, men det ska ju förbättras :) sen var det matteprov, haha. krävande dag. provet gick också helt OKEJ. glömde titta igenom del A innan  jag lämnade in, så om jag får dåligt betyg pg.a slarvfel så gråter jag lite..
när jag kom hem hade morsan gjort superdupergoda FALAFEL!!!!!!!! satan va mätt jag är nu :D i like.
nu ska jag plugga och tjocka i KAFFE, men jag avslutar med ett telefonsamtal mellan mig & nicke:
K- Hej det är kajsa
N- ja hej de e nicke
K- hee-ej
N- HEEJ*härmar*
K-HEEEEEEEE-EEEJ*härmar mer*
N- eru kär?
K- AAAAAAAA
N- sådär så att du inte kan tänka på nått annat än philip?
K- hihi aaaaaaa
N- fyfan va jobbigt.
K- HAHA NÄ
N- haru jompa där?

blablabla sen massa ointressant. men det var kul. nicke är trelivlig att prata i telefon med :)


ängörundan

idag möts vi. det kommer säkert gå åt helvete, kommer inte orka springa alls. jag vill så gärna klara det, det skulle ju självförtroendekicken som behövs nu, om jag klarar det, så lovar jag att börja springa mer på fritiden.
OK?
föresten så har jag fått en muskel, en fin liten muskel på överarmen. den kanske alltid har varit där, men nu syns den iallafall. ska helt klart fortsätta med simningen. tror jag ska lägga upp det så att vissa dagar simmar jag långt, vissa lite kortare. tyyyyp, 1500m en dag, 1000 nästa, 1500 - 1000 osv. sen när jag fått upp min kondis lite så blir det 2000 - 1000. WOOOHHHH! fan om jag får synliga, äckliga ryggmuskler, då spyr jag.

matteprov idag också. uuuuuuuuuuuuuuuuuuuhhhhhhhhhhhhh är det enda jag har att säga. det kommer gå åt helvete det med. plus, redovisning. hej G som betyg.

farfar och farmor



dom är förjävla fina

mätt och belåten, I is it

hej. jag har precis proppat i mig tonvis av MAAAAAT! och har fan inte ett dugg ångest, så jävla najs. idag har jag nämligen simmat i 40 (!!!!!) minuter, 50 (!!!!!!!) längder, 1250 (!!!!!!!!!) meter :D det var jobbigt, men fan inte så jobbigt som jag trodde det skulle va :O  så nu är jag mätt och nöjd och klad hest. jag lagade egen mat idag, helvegansk :) nöööjd

skolan va ganska chill, den dagliga huvudvärken hälsade på efter lunch, som vanligt. it suxxxx. men som tur va vare bara lots + svenska kvar, så jag var ändå inte såååå fruktansvärt ledsen. träffade philip med en stund innnan jag simmade, han är fin.

matteprov + samhällsredovisning imorgon, så nu ska jag hoppa in i duschen och tvätta mitt klorhår sen ska jag plugga hela kvällen :(

jag utmanar Reinfeldt, 4 ronder i en ring

sen tar jag Anders Borg och Sven-Otto Littorin!

höhöhöhö, våldsamma exter är faktiskt inte, tro det eller ej, riktigt min grej. men K.O med sällskapsresan, där har vi fan bra grejjer :D gillar låten SUPERMYCKET, även fast texten är lite.... arg. MEN DE E PUNK höhöh. sällskapsresan har gjort en låt som heter grön ungdom också, dom dissar vegetarianer och hippies. men den är fan också bra! argh, vill inte tycka om sån musik egentligen.


klockan är justn u två minuter i sju. jag är förjävla trött. men jag börjar tjugo i nio idag, så det är superchill :D bussen går inte förrns åtta MMMMMMMH ska chilla fett i en timme nu :) 

Rak vänster, knockout, Fredrik Reinfeldt han jiddrar aldrig mer




vilken man



jag ska till rookie
och jag ska bli svettig
allt för markus

helger är fina

hej
hela helgen hos philip, sånt gillar kajsa. i fredags var det rejvparty med Max och Tilde. inte så mycket rejv dock, tilde somnade ganska fort :) vi kollade på point break, den var mycket bra! surfare som rånar banker, serrni!  vi år påhittad mat och geisha också, supernajs.
sen i löööördags så var vi ledsna_tonåringar och var bara inne trots att det var ganska chill väder. stack till amina på PARTY och sen tillbaka till philip. aschill HEHEHEHEHEHHE drig på fest sen hos david men jag stack typ på dirr, ganska lame :)

IDAG har vi pluggat och hämtat uffe på flygplatsen och bara haft det allmänt chiillllllll, jao.
det regnar och jag hatar det. imorgon är första dagen på icke-temavecka.
YAYYYY

GRATTIS AMINANANANA

idag blir min lilla amina-na-na 16 år! tiden går fort :') hihihihiihih
skola snart och jag är förjävlatrött. det SUGER att börja tio över åtta varje jävla dag. föresten så har jag mina cpglasögon på mig idag, jag välkomnar huvudverken. men dom är snygga och jag orkar inte fixa dom, så det får gå som det går.

keiko är galen
adios

Laakso

jag kan inte uttrycka min kärlek till detta band i ord. ahhhhhhhhhhhhhhhhh helt jävla sjukt hur bra dom är. SERRIIIII!!!!!!! jag blir galen. måste se dom. hoppas på hultan '09!



här är en av mina favoritlåtar just nu
Never Satisfied - Laakso
Markus är ung och fin

tooorsdag va

HEJJ!
lite off på senaste tiden, i'm sorry for that men jag har vart upptagen med att LEVA. tack.
temaveckan i skolan är förjääääääävlig faktiskt. det enda vi gör är att lyssna på tråkiga föreläsningar av RUT/ELVIRA och bertil/blablabla OCH så ritar vi en jäääävla massa. men tror ni att JAG nånsin får rita? nä självklart inte.  inte för att jag vill rita eller så..... men lite tråkigt attt  samma familjemedlem tar för givet att den får rita ALLT `____´ 
igår var det dock lite spralligt på sista lektionen! det var assskoooj. jag å frida å disa å stina gjorde en dödens loppa! uuuhhh den är redigt hemsk :D:D:D om man inte gör det man blir tillsagd så kommer loppan å hemsöker dig nästa natt, åde vill du inte. det kan jag lova :)
påtal om natt. sov ju hos philip inatt i lindsdal. jag hade världen äckligaste mardröm. tänker inte gå in på detaljer, men jag kan nämna SÅRSKORPOR+MASKAR. i huvudet. arghhh. vaknade klockan halv fem imorse (av rädlsa för maskarna) och kunde inte somna om. philip snarkade lite, som vanligt ^^

skolan idag var chiiillllll, vi gjorde inte så mycket. det blev ekklig mat, jag va assugen på kroppkakor å vi veggisar fick nån jävla potatisäckelskit :(:(:(:( jag avr ledsen i flera timmar. NEEEEEE!
efter skolan shoppade jag UNDIES för nästan 500 spänn. jävla dyrt alltså. sen träffade jag fridizzz <3<33 ::*:* och hon köpte en ASFIN å SKITSNYGG å helt UNDERBAR vattenpipa! den var dvärgliten å svart som natten! uuuh myztisk alltså. avis, I is it.

föresten så ska vi välja individuella val. ångHEEEEEEEST

pözzzzzzzz

(LÄS: www.freyda.blogg.se)

WOAAHHH!!!!!!




NV08D
YEAH



RSS 2.0